Baby Boom Show ajunge in luna cadourilor la Brasov

Baby Boom Show ajunge in luna cadourilor la Brasov

0
mascota (http://4.blogspot.com)

mascota (http://4.blogspot.com)In perioada 16 – 18 decembrie, la Brasov Business Park, cu numai o saptamana inainte de Craciun, va asteptam la noua editie de iarna a celui mai mare targ pentru copii intre 0-5 ani si viitoare mamici!

La evenimentul organizat in premiera in centrul tarii sunt asteptati locuitorii din Brasov si din toate judetele vecine (Prahova, Arges, Sibiu, Dambovita, Harghita, Covasna, Mures), precum si cei aflati in vacanta in orasul de sub Tampa. Cu totii sunt invitati sa se bucure de cele mai frumoase colectii de iarna, hainute si incaltaminte, si cele mai tari accesorii si obiecte de mobilier – toate aduse direct din fabrica lui Mos Craciun.
Asadar, in perioada 16 – 18 decembrie, Brasov-ul va deveni sediul central al lui Mos Craciun.
“Anul acesta organizam pentru prima data o editie a targului Baby Boom Show la Brasov, intr-o locatie moderna si de top la nivel national. Speram sa avem alaturi de noi cat mai multe companii expozante, astfel incat, sa oferim brasovenilor si nu numai un eveniment complet. Avem incredere ca atat specificul targului, cat si campania de promovare planificata, ne vor aduce un flux important de vizitatori”, a declarat Daniela Tarsay, director general adjunct Euroexpo.
Companiile se pot inscrie pana la data de 21 noiembrie 2011, conform informatiilor disponibile pe site-ul www.babyboomshow.ro. Detalii suplimentare pot fi obtinute de la directorul de proiect, Nicoleta Gosa, la adresa de e-mail: [email protected]
Baby Boom Show, editia de iarna, se va desfasura pe o suprafata de aproximativ 2000 metri patrati, in cadrul celui mai modern business center din oras: Brasov Business Park. Locatia pune la dispozi?ie multiple avantaje atat expozantilor, cat si vizitatorilor.
In plin sezon turistic, le oferim brasovenilor, precum si celor aflati in vacanta in orasul de sub Tampa, un eveniment pe masura asteptarilor! Le aducem cele mai bune produse din tara sub acelasi acoperis, iar celor mici le dam posibilitatea sa-l intalneasca pe Mos Craciun!
Brasov-ul este unul dintre cele mai populate orase ale Romaniei. Cu un numar de locuitori de aproximativ 300.000 in municipiul de resedinta si un total de aproape 600.000 pe intreg judetul, locul reprezinta cadrul perfect pentru organizarea unui targ dedicat copiilor intre 0-5 ani si viitoarelor mamici, in sezonul de iarna. Orasul este in plina dezvoltare economica si se afla chiar in centrul tarii, oferind posibilitatea vizitarii si celor care locuiesc in judetele invecinate.
Baby Boom Show este organizat de Euroexpo, companie de top in sfera organizarii de targuri si expozitii.
Echipa Euroexpo a lansat in ultimii 8 ani evenimente precum Print & Sign, Advertising Show, Digital Print & Sign, Gifts Show, Flexo Show, Luxury Show, Wellness Show sau Cleaning Show.Fara comentarii

Lasa un comentariu