Baby Boom Show de primavara

Baby Boom Show de primavara

0
bebelusi

bebelusi

Picture 1 of 1

In perioada 29 martie – 01 aprilie la Romaero Baneasa are loc targul expozitional BabyBoom Show.

Oferte speciale, colectii in premiera, servicii la preturi promotionale. Toate te asteapta la Baby Boom Show, cu numaidoua saptamani inainte de Paste!

Daca esti in cautare de articole vestimentare pentru copii cu varsta intre 0 si 5 ani, jocuri si jucarii, carucioare, trusouri pentru nou-nascuti, scaune auto pentru bebelusi, mobila si accesorii pentru camera celui mic si multe alte produse si servicii, Baby Boom este locul unde le vei gasi pe toate.

Viitoarele mamici se informeaza si se pregatesc tot de la targ cu tot ce le este necesar in aceasta perioada.

La Baby Boom Show, cumparaturile vor fi imbinate cu distractia. Scena “Vedetele Baby Boom” va fi animata pe toata durata targului. Aici vor avea loc programe artistice dedicate copiilor, precum si concursuri pentru parinti.

In plus, in fiecare zi de targ vor fi organizate tombole cu premii importante, pentru ca vizitatorii sa plece 100% satisfacuti de la Baby Boom.

Experienta noastra a aratat ca vizitatorii sunt de asemenea interesati sa fie informati. In acest sens, programul de evenimente conexe ii va ajuta sa-si completeze cunostintele medicale, de ingrijire etc.

Foto: http://kazantimes.com