BABYNEEDS va fi prezent la târgul BABY BOOM din acest an!

BABYNEEDS va fi prezent la târgul BABY BOOM din acest an!

0

Se apropie cu pași repezi momentul în care va începe următoarea ediție a celui mai mare târg dedicat părinților și copiilor din România! Vei avea parte de multe surprize, o expoziție uriașă de produse și chiar și multe discount-uri de care te poți bucura pe deplin. Anul acesta, unul dintre cele mai îndrăgite magazine pentru mămici și micuți va fi acolo pentru a te ajuta să-ți pui la punct toate lucrurile necesare. 

Baby Boom este târgul cu o tradiție de peste 10 ani, unde viitoarele mămici, părinții și copiii găsesc tot ce le trebuie pentru amenajări, confort, îngrijire și multe altele. Este un adevărat paradis pentru toate persoanele care doresc să selecteze cele mai bune produse, să afle cât mai multe noutăți și să interacționeze cu cât mai multe persoane.

Babyneeds te așteaptă în perioada 17-19 octombrie 2019 la Romexpo cu produse și discount-uri de care poți profita la maximum!

Ce poți găsi la standul Babyneeds de la Baby Boom

  • Paturi pentru bebe

Piesa principală din camera copilului este patul, deoarece acolo se va odihni pentru a avea energie toată ziua. Nu trebuie ca somnul tău și al lui să fie tulburat încercând să vă înghesuiți în același pat. Alege unul dintre pătuțurile din lemn speciale pentru bebeluși, care sunt suficient de mari încât să le ofere libertate de mișcare în timpul nopții, dar și siguranță, datorită gratiilor vericale ce nu îi lasă să cadă. Partea laterală poate fi ajustată în funcție de vârsta copilașului. De asemenea, ai multe variante de design și o mulțime de culori din care poți selecta.

Iata un exemplu: 

 

 

  • Saltelele de pat marca Babyneeds

 

După ce te-ai hotărât în ceea ce privește pătuțul, nu uita să îi adaugi una din saltelele de la Babyneeds. Acestea sunt fabricate din cele mai bune materiale pentru a avea grijă de confortul, dar și de sănătatea celui mic, respingând praful și nepermițând dezvoltarea acarienilor. Cu siguranță, vei găsi cel puțin una care să se potrivească perfect patului.

 

  • Co-sleeper Lionelo – soluția perfectă pentru dormitul bebelușului în camera părinților

 

Pentru mămicile care nu își doresc încă să-și obișnuiască bebelușul să doarmă singur sau care vor să fie mai aproape de copil atunci când acesta se trezește în timpul nopții, Babyneeds aduce soluția perfectă. Co-sleeper-ul este un pat multifuncțional, ce poate fi folosit și de sine stătător, dar și alăturat patului părinților. Nu vei mai avea grija lipsei de spațiu și toți trei veți dormi fără griji!

 

  • Țarcurile Lionelo: un spațiu de joacă sigur 

 

În timpul zilei, cei mici au foarte multă energie pe care și-o consumă jucându-se. Există, de regulă, câteva nesiguranțe pe care mamele le simt atunci când bebelușii se umblă liberi prin casă: „dacă se lovește de canapea sau de colțurile de mobila?”, „dacă încearcă să se urce undeva și cade?” și tot așa. Cea mai bună soluție este un țarc, deoarece așa îi poți delimita spațiul de joacă, nu se poate răni, pentru că materialele țarcului sunt moi, adaptate exact pentru acest lucru, iar tu vei știi că va fi în siguranță.

 

  • Hăinuțele de la Gmini, o necesitate 

 

Bebelușilor le vor trebui mereu hăinuțe noi. Mărimile se schimbă o dată la câteva luni și ce i-ai cumpărat cu 4-5 săptămâni în urmă nu o să îl mai încapă acum. La Babyneeds vei găsi multe hăinuțe din care poți alege, fabricate special pentru confortul celui mic, dar și pentru a arăta superb zi și noapte. Dacă alegi să vii la Baby Boom, Babyneeds te așteaptă cu prețuri de lichidare de stoc la body-uri și salopete, un moment perfect pentru a-i reînnoi garderoba copilului tău.

Vino și tu la târgul Baby Boom de la Romexpo și sigur vei găsi orice lucru de care ai nevoie pentru mămici și copilași. Nu uita să treci pe la standul Babyneeds pentru discount-uri speciale!

Sursa foto: Freepik.com; Babyneeds.ro