Baiat sau fata – ce vei avea?

Baiat sau fata – ce vei avea?

0

Inainte de inventarea ecografului, metodele de a ghici ce sex are viitorul copil erau mult mai putin sofisticate. Uite cateva metode care se pare ca prezic cu destula precizie ce vei avea: baiat sau fata!

Dulce sau sarat

Daca ti-e pofta de dulce si ai manca doar inghetata si ciocolata in fiecare zi, cel mai probabil vei naste o fata. Daca te tenteaza brusc alimentele sarate, acesta e un semn vei naste un baiat.

Test la olita

Daca faci pipi intr-o olita si torni apoi niste inalbitor, culoarea pe care o capata urina indica daca vei avea fata sau baiat – daca lichidul devine verde e semn ca vei avea o fata, daca se albastreste, vei naste baiat.

Ce spune cheia

Roaga-ti o prietena sa ridice o cheie pe care ai lasat-o la indemana ei. Daca apuca cheia de partea subtire, vei naste o fata, daca pune mana pe partea mai groasa, vei aduce pe lume un baiat.

Citeste pe piele

Daca in perioada sarcinii ai multe cosuri pe fata, cel mai probabil vei naste o fata. Din batrani se spune ca fetele fura din frumusetea mamei, asa ca pentru orice probleme de piele, sigur o fata este de vina, se crede.

Ti-am dat un inel

Pune verigheta pe o ata si tine-o deasupra burticii – daca se roteste in cercuri, e semn ca vei face un baiat, daca balanseaza pe aceeasi directie, inainte si inapoi, vei naste o fetita.

Ah, greturile!

Daca te supara greturile matinale in prima parte a sarcinii si de fapt, mai toata ziua ti-e rau, vei avea de cumparat multe rochite, iar daca in primele saptamani te simti ca si cand n-ai fi insarcinata si nu simti vreo problema, un baietel vei aduce pe lume.

Sus sau jos

Daca burtica ti-e tuguiata, vei naste o fetita, se spune din batrani, iar daca ai burtica joasa, sigur vei aduce pe lume un baietel.

Bataile inimii

Se spune ca daca bataile inimii bebelusului sunt de mai mult de 140 pe minut, acesta este un semn ca vei naste o fata, in timp ce o rata a batailor inimii ceva mai mica de aceasta valoare indica faptul ca vei naste un baietel. Cand te duci la medic si e prea devreme pentru o ecografie care sa dezvaluie si sexul bebelusului, poti sa-l intrebi despre bataile inimii, de curiozitate. Si sa verifici mai tarziu daca metoda aceasta de a prezice sexul copilului chiar functioneaza!

Articole similare