Bebelu.ro si Sala de escalada Carpatic va invita la concurs!

Bebelu.ro si Sala de escalada Carpatic va invita la concurs!

0

concurs sala de escalada 300x250Bebelu.ro si Sala de escalada Carpatic va invita la concurs! Punem in joc 2 premii:
Premiul I consta intr-un un curs de initiere in escalada, patru sedinte, cu echipamentul inclus
Premiul II consta intr-o sedinta de initiere in escalada pentru un copil si un parinte

Ce ai de facut?
Sa ne lasi un mesaj in caseta de comentarii in care sa argumentezi in maxim doua fraze de ce ai organiza aniversarea celui mic la sala de escalada Carpatic.

Perioada de desfasurare a concursului 21-30 martie. Luni, 31 martie, extragem prin tragere la sorti cei 2 castigatori.

Cei doi castigatori sunt: Matasaru Nicoleta (premiul 1) si Marincovici Maria (premiul 2).

An de an, fiecare parinte cauta sa marcheze cat mai frumos si mai adecvat ziua de nastere a copilului sau. An de an, ne confruntam cu problema: ”Unde-i organizam petrecerea?” Dupa ce ati sarbatorit evenimentul acasa, la locurile de joaca, cu animatori, zane si magicieni vreti si altceva, pentru ca micutul dvs. este special. Raspunsul potrivit este sala de escalada Carpatic, locul in care copiii vor avea prilejul de a-si consuma inepuizabilele energii, intr-un mod cat se poate de dinamic si original.

Cuvantul preferat al multor organizatori de petreceri este”neuitat”, insa noi va garantam ca petrecerea de la Carpatic va arunca in uitare multe din aniversarile anterioare.
Pe parcursul a 4 ore, copiii se vor perinda pe la mai multe ateliere care ii vor pune in fata unor provocari inedite, astfel vor avea prilejul:
– sa se catere … escalada cu echipament si instructori pe panoul cu inaltimea de 10 m si escalada pe panoul de copii (h 3,5m); este incadrat de necunoscatori ca fiind sport extrem, dar instructorii salii afirma ca sport extreme este ”cataratul in copaci fara asigurare”. In sala de escalada cei mici sunt permanent supravegheati si asigurati cu corzi si hamuri sau cu saltele de burete.
– sa se lanseze in … tiroliana porneste de la 6m inaltime si strabate intreaga lungime a salii de escalada; Este activitatea preferata a copiilor de 5-7 ani.
– sa se balanseze intr-un leagan cu o amplitudine nemaiintalnita … urias de 9 m inaltime ce penduleaza cu o amplitudine de peste 10m; Picii sunt asigurati cu hamuri si carabiniere pentru a nu se accidenta.
sa plonjeze la pendulul extrem (un salt in pendul de la circa 6m cu o amplitudine de 10 m); pare periculos, dar nu este. Pustii de 8-12 ani sunt extrem de incantati de saritura in pendul. Senzatiile traite la acest atelier sunt atat de intense, ca pana si adultii vor sa participle.
– sa se agate in …. liane haioase, locul preferat al celor mici;
– sa mearga in maini, aidoma legendarului “Tarzan”

Toate aceste aventuri ii vor incanta pe invitati si, cu siguranta, a doua zi, la scoala sau la gradinita se va vorbi de Petrecerea lui …. ca despre cea mai “tare” aniversare ce s-a vazut vreodata.