Beneficiile unei perne de alaptat de calitate

Beneficiile unei perne de alaptat de calitate

0
perna de alaptat

p7_joy-500x500

Picture 1 of 1

Alăptarea poate părea cel mai natural lucru din lume, dar pentru proaspata mamica, gasirea unei pozitii corespunzătoare pentru ea si bebelus poate deveni un lucru complicat. Pernele de alaptat reprezinta o modalitate foarte bună de a face această experienta confortabila pentru tine si micutul tau.

Perna de alaptat ii este deosebit de utila mamei pentru a o ajuta sa isi pozitioneze puiul intr-un mod confortabil atat pentru ea cat si pt bebe, dar in acelasi timp potrivit pentru hrănire si digestie.

Te asiguri ca bebelusul tau se hrăneste confortabil
Poziţionarea corecta permite sugarului sa ramana fixat la sanul mamei pe toata durata alaptatului. Acest lucru inseamna că el are acces la tot laptele de care are nevoie, cu un efort minim. Păstrarea pozitiei copilul pe durata alaptarii nu va inlesni doar procesul de hranirea a a acestuia, ci va îmbunătăţi si procesul de digestie a copilului. O digestie mai buna ajuta copilul sa fie mai puţin agitat, si mult mai linistit.  

Perna de alaptat le poate ajuta pe proaspetele mamici sa se simta mai confortabil
La prima vedere, se poate crede ca doar nou-nascutul se bucura de tot confortul de pernei de alaptat, dar cu ajutorul ei si mama se simte mai confortabil in timp ce isi hraneste copilul.
Perna de alaptat oferă un sprijin real, astfel ca o noua mamica poate alapta fără efort.
Poziţia ideală facilitata de o perna de alapta bine conceputa, permite bebelusului sa suga laptele mamei complet, ceea ce duce si la o producţie suficientă de lapte. Mama se va simţi mai confortabil iar nou-nascutul va fi bine hranit.

Alăptarea are nenumarate avantaje
Perna de alaptat o ajuta pe mama in a oferi această sursă naturală de hrană şi de imunitate copilului sau. Avantajele alăptării sunt nenumarate, dar unele dintre cele mai importante sunt:

  • Copii mai sanatosi. Sugarii isi construiesc, in mod natural, cu ajutorul laptelui matern un sistem imunitar puternic pentru a lupta mai bine cu boala sau infecţiile.
  • Mame mai sanatoase. Proaspetele mamici pierd mai usor si mai repede din greutatea acumulata in timpul sarcinii, putant astfel sa fie mai active in relatia cu copilul lor.
  • Crearea unor legături puternice între mamă şi copil. Alaptarea la san este o ocazie unica pentru o mamă să creeze o legatura cu totul speciala cu copilul ei.

Bucurati-va cat mai mult timp de beneficiile minunii numita alaptare.

Bebelu.ro recomanda http://www.pernedealaptat.ro/.