BIOGENIS lanseaza un nou pachet pentru recoltare celule stem

BIOGENIS lanseaza un nou pachet pentru recoltare celule stem

0

BIOGENIS introduce Pachetul Cord Blood in valoare de 2580 de lei pentru recoltare celule stem la nastere

Incepand cu aceasta luna BIOGENIS banca de celule stem pune la dispozitia viitorilor parinti un nou pachet pentru recoltarea celulelor stem la nastere, pachetul Cord Blood, care va avea pretul de 2580 lei, suma ce poate fi platita si in rate.

Pentru a veni in intampinarea viitorilor parinti BIOGENIS, banca de celule stem introduce acest nou pachet care presupune stocarea de sange integral din cordonul ombilical. Astfel pe langa pachetul de stocare concentrat de celule stem hematopietice, clientii au acum posibilitatea de a alege un nou pachet, acela de stocare sange integral din cordonul ombilical.

BIOGENIS devine in acest moment singura banca din Romania ce poate stoca atat sange integral cat si sange procesat (concentrat de celule stem).

Pana pe data de 15 Iunie 2012, viitori parinti beneficiaza de o reducere de 990 lei la recoltarea de celule stem sub forma de voucher.

Reducerea se aplica la alegerea unuia dintre pachetele:

BEBE PLUS

Alegand acest pachet viitorii parinti beneficiaza de serviciul de stocare de concentrat de celule stem din sangele cordonului ombilical in doua recipiente, recoltare de portiune de cordon, semiprocesare de cordon cu individualizarea Gelatinei Wharton.

BEBE PREMIUM

Alegand acest pachet viitorii parinti beneficiaza de serviciul de stocare de concentrat de celule stem din sangele cordonului ombilical in doua recipiente, recoltare de portiune de cordon, semiprocesare de cordon cu individualizarea Gelatinei Wharton si izolare de celule stem mezenchimale.

Despre BIOGENIS
BIOGENIS existenta in Romania din 2007, este parte a FamiCord, grup european de banci de celule stem. Grupul FamiCord este prezent in 11 tari si lucreaza in 7 laboratoare de prelucrare a sangelui. Peste 100.000 de parinti au apelat la serviciile grupului nostru.

BIOGENIS este in momentul de fata singura banca din Romania ce poate stoca atat sange integral cat si sange procesat (concentrat de celule stem)!

BIOGENIS pune la dispozitia clientilor programul de bonusare 1,2,3, 200 prin intermediul caruia actualii si viitorii clienti au posibilitatea de a stoca gratuit proba de celule stem.

BIOGENIS este prima banca romaneasca ce izoleaza si stocheaza in Romania celule stem mezenchimale din cordonul ombilical!

BIOGENIS este prima banca romaneasca ce ofera posibilitatea unei asigurari integrale a costurilor aferente unui transplant de celule stem, cu acoperire de 200.000 de euro!

BIOGENIS este prima banca romaneasca de celule stem, parte a unui grup international de banci de celule stem, ce lanseaza plata online cu cardul pentru serviciile sale.

Contact BIOGENIS, banca de celule stem

www.biogenis.ro, [email protected], Call center: 021.528.0202