Botot, marca regilor, revine cu formula sa autentica, pentru o igiena orala...

Botot, marca regilor, revine cu formula sa autentica, pentru o igiena orala ireprosabila

Mitica Apa de BOTOT

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

In 2015, va fi pe buzele tuturor

Botot, marca regilor, revine cu formula sa autentica, pentru o igiena orala ireprosabila

Cu Botot, apa de gura a obtinut aprecieri

In 1755 se naste Apa de gura Botot, creata pentru regele Louis XV (Ludovic XV) de catre Edme Francois-Julien Botot, chirurg-dentist, medicul regelui.

Avand extracte de plante si ierburi supuse unei indelungi macerari, aceasta apa benefica este propusa de catre Dl. Botot pentru a opri aparitia scorbutului pe gingii si a improspata respiratia.

Curand, Marie-Antoinette si curtenii, intreaga curte este incantata de aceasta inovatie franceza dedicata igienei orale, iar eficacitatea ei este recunoscuta de catre Societatea Regala de Medicina. Ne place mai mult un suveran (conducator) cu o respiratie proaspata si un zambet frumos!

Dupa 250 de ani, legendara Apa de gura Botot nu are varsta. Din contra, formula sa naturala eficienta continua sa cucereasca gurile si inimile.

Cu Botot, ingrijirea buco-dentara este cu adevarat autentica gratie unei formule cu ingrediente naturale traditionale – alcool, esente de menta, scortisoara, cuisoare – recunoscute de peste 2 secole pentru eficacitatea lor!

Stiati ca?

Atata timp invidiata, si copiata, dar niciodata egalata! Cand a fost comercializata la sfarsitul secolului al XVIII-lea, succesul Apei de gura Botot a fost atat de mare incat au fost foarte multi imitatorii si falsificatorii care au incercat imediat sa creeze imitatii slabe calitativ!

Pentru a atentiona consumatorii de posibilele inselatorii, Botot a aplicat pe sticla sloganul latin ”Cui fidas vide” care semnifica “Vedeti in cine aveti incredere”! O vorba de duh care sa le poata reaminti ca numai originalul este demn de incredere…

Noutate

Apa de gura 500 ml BototApa de gura zilnica 500 ml

Ingrediente active naturale si gustul bun de altadata pentru o apa de gura intotdeauna regala!

In 2015, Botot ofera o noutate: eficacitatea formulei istorice se regaseste acum si intr-o apa de gura zilnica ce se utilizeaza nediluata!

Apa de gura zilnica Botot cu esente naturale:

  • Ofera o igiena orala perfecta, gratie agentilor sai antibacterieni de origine naturala,
  • Improspateaza durabil respiratia, cu gustul sau unic de scortisoara, cuisoare si menta, semnatura marcii.

Cum se utilizeaza Apa de gura zilnica Botot?

Mai practica decat autentica Apa de gura concentrata Botot, care trebuie diluata pentru utilizare, Apa de gura zilnica este gata de folosit.

In completarea periajului, de 2 ori pe zi, este suficient sa turnati ½ de pahar si sa clatiti gura timp de 30 de secunde inainte de a scuipa.

Ingrediente active originale din comorile naturii cu beneficii dovedite

Scortisoara: recunoscuta de toata lumea pentru aroma sa. Dar cunoscatorii stiu ca ea are si puternice proprietati antibacteriene!

Cuisoarele: sunt renumite de multa vreme pentru proprietatile lor antiseptice si analgezice. Eficacitatea lor contra durerilor dentare este radicala!

Menta: cu proprietatile sale analgezice, anti-inflamatorii si stimulatoare, este vedeta plantelor medicinale. Actiunea sa improspatanta o face ingredientul principal din Botot.

Autentica Apa de gura concentrata Botot

Apa de gura 150 ml BototAproape neschimbata de la creare, Apa de gura Botot este un concentrat ce trebuie diluat, intotdeauna compusa din alcool etilic de 80° si esente naturale de menta, scortisoara si cuisoare. Ea ajuta la mentinerea unei igiene orale perfecte si a unei respiratii proaspete pe durata intregii zile.

Cum se utilizeaza Apa de gura concentrata Botot?

Nu se utilizeaza in stare pura! Se toarna cateva picaturi intr-un pahar cu apa si se clateste gura dupa periaj.

Un produs cult intr-un flacon vintage delicios

 

Pasta de dinti Botot

pasta de dinti bototDe mai bine de 200 de ani, pasta de dinti Botot face parte din primele paste de dinti sub forma de pasta, nu sub forma de pudra. O revolutie a momentului!

Compusa acum din esente naturale de anason, menta si fluor, pasta de dinti Botot aduce toata eficacitatea si autenticitatea ce poarta semnatura Botot. Ea improspateaza durabil respiratia, creste rezistenta dintilor si previne aparitia cariilor si a placii dentare.

O pasta de dinti inspirata direct din formula originala pentru o igiena orala 100% Botot.

Toate produsele Botot sunt disponibile in farmacii si parafarmacii.
Fara comentarii

Lasa un comentariu