Bucuria cumparaturilor si a cadourilor de iarna incepe la Bucuresti Mall!

Bucuresti, 5 decembrie – Vizitatorii Bucuresti Mall, primul centru comercial modern din Romania, sunt asteptați sa petreaca clipe de poveste in preajma sarbatorilor de iarna, sa descopere cadourile pregatite sub brad, sa se intalneasca cu Mos Craciun, intr-o atmosfera de basm cu vin fiert, colinde, bomboane de ciocolata si premii surpriza.Bucuria cumparaturilor este si mai mare intrucat pana pe 6 ianuarie, cumparaturile de 300 Ron vor garanta participarea la marea tombola.

Zilnic, clientii vor primi cadouri instant, iar in Ajunul Craciunului, cel mai norocos va castiga o garderoba completa in valoare de 10.000 Ron pe care sa si-o aleaga din magazine impreuna cu un fashion stylist.

Garderoba de 10.000 de ron va fi oferita cu sprijinul a 11 magazine partenere: Champion, Debenhams, Lee Cooper, Depot96, Tommy Hillfiger, Intersport, Leonardo, Marks&Spencer, Collective, Lacoste, Gant.

”Pentru romani sarbatorile de iarna sunt cel mai mare prilej de a oferi cadouri celor dragi, asa ca, in week-end-ul 14-16 decembrie, venim in sprijinul lor cu discount-uri speciale si extra promoții. De asemenea, articolele de sezon se vor gasi si la targul de Craciun amplasat in parcare unde comercianții au pregatit deja cele mai bune opțiuni pentru un cadou perfect”, a declarat Roxana Dumitru, Director Marketing Anchor Grup.

Pentru mai multe informații va asteptam pe pagina de Facebook Bucuresti Mall si pe site-ul Bucuresti Mall.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare