Cadouri tipice sau originale sub bradul de Craciun?

Cadouri tipice sau originale sub bradul de Craciun?

0

Se apropie Craciunul – intalniri cu familia, vizite, colinde si multe cadouri. Copiii, mai ales, ard de nerabdare sa despacheteze cadourile. Mai jos iti oferim cateva sugestii interesante pentru cadourile de Craciun.

In fiecare an ne confruntam cu aceeasi dilema: ce cadouri sa le luam celor mici de Craciun. Din fericire, nu avem problema cu care se confruntau parintii nostri inainte de Revolutie. Atunci intr-adevar nu stiai din ce sa alegi pentru ca rafturile magazinelor erau goale. Parintii de astazi sunt coplesiti de multitudinea de oferte. In continuare gasesti cateva idei pentru cadourile de Craciun pe care noi le-am impartit in tipice si originale.

Cadouri tipice

Trebuie sa stii ca cei mai exigenti si mai greu de multumit sunt copiii mai mari. In cazul lor incearca sa potrivesti cadoul cu gusturile, varsta, temperamentul si sexul copilului. Ei bine, daca trebuie sa respecti toate aceste criterii nu o sa reusesti intodeuna sa iei un cadou care sa aiba si o valoare educativa.

– Animale de plus – sunt dragute si fara varsta. Copiii au, de obicei, o multime din acestea;

– Jucarii tipice pentru fete: papusi, casute si accesorii pentru papusi;

– Jucarii tipice pentru baieti: masini, roboti, masini teleghidate, avioane, camioane;

– Jucarii, indiferent de sex: cuburi, puzzle-uri, jocuri de societate, jocuri pe calculator;

O idee de cadou universal ar putea fi si o carte. Si aici, din nou, alegerea ar trebui sa depinda de varsta si preferintele copilului. De o carte de povesti frumos ilustrata se vor bucura copiii de 5-6 ani, iar de seria „Harry Potter” copiii de 8-9 ani. O idee grozava pentru Craciun este un cadou care va incuraja copiii sa fie activi fizic: bicicleta, trotineta, minge, role, set pentru a juca badminton sau tenis.

Cadouri originale

Sunt copiii care se declara perfect multumiti atunci cand primesc altfel de cadouri decat cele standard. In aceasta categorie pot intra:

– O excursie la Disneyland sau la un parc tematic;

– Bilete la teatru, la circ, sau la un concert cu idolul preferat al copilului;

– Bilet pentru lectii de echitatie sau lectii de ski.

Daca te decizi sa-i iei copilului un cadou original, trebuie sa tii cont de preferintele lui si sa-l intrebi in prealabil ce parere are despre ideea ta, deoarece acest tip de cadou se preteaza copiilor mai mari.