Cântecele pentru copii de la Milupa şi Dana Nălbaru

Cântecele pentru copii de la Milupa şi Dana Nălbaru

0
primele-mele-cereale-milupa

primele-mele-cereale-milupaMilupa este alaturi de tine si de bebelusul tau in cele mai importante momente din viata, asa ca in luna mai ti-a pregatit o noua surpriza: cantece pentru copii, pe muzica interpretata de Dana Nălbaru – Cantecele de papat, de dansat si de somnic.

„In primii ani de viata, copiii au nevoie de toata dragostea si atentia noastra pentru a creste frumos. Din experienta mea de mamica stiu ca aceasta perioada este esentiala in dezvoltarea ulterioara a unui copil. De aceea ma bucur ca impreuna cu Milupa vom reusi sa le impartasim mamicilor cele mai frumoase cantecele pentru copii si sunt sigura ca micutii vor papa cu si mai multă pofta, vor adormi mai linistiti si vor invata sa danseze cu entuziasm ”, a declarat Dana Nalbaru.

La orice pachet de Milupa Milumil Nutritie Echilibrata sau cereale Milupa achizitionat vei primi un cadou special pentru micutul tau: unul dintre CD-urile cu cantecele pentru copii.

Produsele Milupa participante la promotie se gasesc in hipermarketuri si in marile lanturi de farmacii. Colectioneaza toate cele 3 CD-uri, pentru ca tu si micutul tau sa va bucurati de fiecare moment al zilei si sa invatati impreuna cele mai frumoase cantecele ale copilariei.

La promotie participa orice pachet de formula de lapte Milumil, recomandata de la 6 luni si orice cutie de cereale Milupa. Produse recomandate de Societatea Romana de Pediatrie.