Cars 2 la Botosani

Cars 2 la Botosani

0
cars

cars-2

Picture 1 of 1

Ultima oprire a personajelor Cars 2 in aceasta primavara este la Botosani Shopping Center, sambata, 21 aprilie, in intervalul 15:00 – 20:00.

Celebrele personaje *Fulger McQueen* si *Bucsa *din cel mai recent film Disney Pixar “ Cars 2” ii invita pe cei mici si pe cei mari sa intre în atmosfera plina de umor si aventura la volanul spectaculoaselor masini de curse, pe pista special amenajata in spatiul de distractie “Cars” din cadrul centrului comercial *Botosani Shopping Center*.

In plus, micutii se vor putea fotografia cu protagonistii animatiei, vor putea urmari desene animate sau colora planse speciale cu Fulger Mcqueen si prietenii lui. Cei mai mari fani ai filmului sunt asteptati si în zona Playstation sa experimenteze noul joc video “Cars 2”. Numeroase premii si surprize vor fi oferite participantilor din partea partenerilor Egmont Romania, TNT GAMES, DP Collection si Total Office.

Marele premiu acordat de Severin Shopping Center si Walt Disney Company va fi chiar masinuta Fulger McQueen, cu acumulatori.

In cadrul opririlor anterioare au fost asteptati cu bratele deschise de copiii din Iasi, Suceava, Oradea, Sibiu si Drobeta Turnu Severin.

Foto: http://cdn.wearemoviegeeks.com/