Cazurile de astm in randul copiilor sunt in crestere

Cazurile de astm in randul copiilor sunt in crestere

0

Tot mai multi copii sufera de astm. Studiile releva faptul ca din 1980 procentul copiilor de pana in 4 ani care sufera de astm a crescut cu 160%. In Statele Unite astmul afecteaza aproximativ 5 milioane de copii, iar la jumatate dintre acestia simptomele apar inainte de varsta de 1 an.

perna-fagure

Picture 1 of 6

Nu se stie cu exactitate de ce cazurile de astm sunt in crestere in randul copiilor. Dar poate fi din cauza poluantilor din mediul inconjurator, o expunere timpurie la o gama larga de alergeni in alimente si in mediu, sau datorita metodelor mai bune de diagnostic.

Astmul este o boala cronica, in care caile respiratorii se inflameaza, ducand la probleme de respiratie. Bolala este provocata de o reacție imuna la o varietate de alergeni si substante iritante, cum ar fi praful, polenul, mucegaiul, fumul de tigara sau chiar puful de gasca din perna. De fapt, exista o puternica legatura intre alergii si astm. Copiii care au dezvoltat o alergie alimentara sau au avut eczeme, au risc crescut de astm.

Daca ai facut teste de alergie si a reiesit faptul ca micutul tau este alergic la puful natural, trebuie sa renunti la toate pernele si pilotele care contin puf natural si sa incerci produsele pe baza de nanofibra. Aceasta este o fibra sintetica, ce imita perfect proprietatile pufului de gasca.

Imitand naturalul atat de bine, nanofibra este cea mai noua tehnologie hypo-alergenica. Avand diametrul mai mic decat diametrul razei de lumina, nanofibra este cea mai fina si cea mai rezistenta dintre toate fibrele sintetice. Pentru ca fibra de nanofibra ramane mereu uscata, ea retine mai mult aer in interior, astfel incat vaporii de apa degajati de organism trec mai usor prin umplutura tinand corpul cald si uscat.
Este la fel de moale ca puful de gasca iar in ceea ce priveste caldura si confortul termic actioneaza fara probleme.
Protejeaza-ti copilul de alergii alegand produse din nanofibra de la www.green-future.ro