Ce nume i se potriveste unui copil Taur

Ce nume i se potriveste unui copil Taur

0

De pe 20 aprilie, intram in zodia Taurului. Uite ce fire va avea copilul tau, daca se va naste in acest semn zodiacal si ce nume i se potriveste.

Inca de mic, nativul nascut in Taur are o judecata sanatoasa, practica, un bun-simt inascut, care il impiedica sa se arunce cu capul inainte (precum Berbecul). Asta nu inseamna ca este las, dar nu vrea sa isi asume riscuri inutile. El trebuie sa prelucreze bine toate informatiile, inainte de a lua chiar si cea mai mica hotarâre, ceea ce ii poate atrage gresit eticheta de incet sau lenes. Un mic Tauras trebuie sa stie exact ce se intâmpla si trebuie pregatit pentru anumite schimbari in program – nu reactioneaza prea bine la surprize. Cand vrei ca un copil Taur sa invete ceva, fereste-te de concepte abstracte si comparatii si arata-i direct – prin exemple simple si concrete asimileaza cel mai bine ceva nou. Daca ai un micut Taur, fii pregatita de ceva conflicte pe terenul de joaca si in parc. Pentru ca este posesiv inca de mic, un Taur nu-si va imparti jucariile. Copilul nascut in aceasta zodie tine foarte mult la lucrurile lui, iar daca le daruieste cuiva inseamna ca acea persoana este cu totul si cu totul speciala pentru el. Chiar si asa, daca vreuna din proprietati i-a fost avariata, indiferent de puternicele lui sentimente, Taurul nu va mai face a doua greseala a doua oara.

I se potrivesc nume puternice, simple, care au legatura cu natura: Brad, Codrin, Crenguta sau care au fost purtate de stramosi, precum Maria, Elena, Calin, Ion.