Cea mai bună idee de cadou pentru băieţi anul acesta: trenuleţ electric din piese de construcție tip lego

Copiii adoră să se joace. De dimineaţă până seara, tot ce ar face singuri, împreună cu familia sau cu prietenii ar fi să se joace. Jocuri video, mingea, păpuşi şi multe altele. Opţiunile din care aceştia pot alege sunt acum mai vaste ca niciodată. Părinţii au plăcerea şi bucuria de a-i mulţumii pe cei mici cu nenumărate jucării. Aceasta fiind una dintre mările bucurii ale vieţii.

Însă, din aşa de multe varietăţi şi posibilităţi de a alege, una dintre cele mai iubite şi adorate jucării este setul de construit din mai multe piese. Aceste puzzle-uri 3d de tip lego a capturat şi a încântat nenumărate generaţii. Prin nelimitatele posibilităţi de joacă pe care piesele de construcţie tip le oferă. De la simple căsuţe construite după bunul plac, până la proiecte mai complexe.
Precum trenuleţe din piese de construcţie, Lego este una dintre cele mai adorate şi versatile jucării create vreodată.

Cu certitudine, anul acesta, un cadou minunat ce poate fi oferit băieţilor este un trenuleţ electric de tip lego. Această jucărie specială a crescut în popularitate. Și a devenit una dintre cele mai adorate şi dorite forme de distracţie în rândul copiilor şi nu numai.

Specialiştii de la Jucarii4u.ro recomandă jucăriile de construire. Aceștia confirmă faptul că peste 75% dintre părinții de băieți aleg la un moment dat să ofere cadou de Crăciun, zi de naștere sau altă ocazie specială, un astfel de trenuleț. 

Trenuleţe electrice lego – un cadou minunat pentru toate vârstele

Modelele de trenuleţe au o lungă istorie, fiind un mod plăcut de a petrece timpul liber, însă sunt şi foarte căutate de colecţionari şi entuziaştii de trenuri. Băieţii în special, adoră să construiască diferite modele de maşinuţe sau trenuleţe din piese de construcţie lego şi să se joace cu acestea. Chiar dacă băiatul are 5 ani sau 14 ani, un astfel de trenuleţ este întotdeauna un cadou potrivit.

Comparativ cu seturile de jucării de la Wallmart, cele de la noi sunt mai bune, nu doar din punct de vedere economic, acestea fiind la un preţ mult mai mic, ci şi din punct de vedere al termenului de livrare.

Nu mai trebuie aşteptată comanda câteva săptămâni, acum oricine poate achiziţiona un trenuleţ electric lego – like numaidecât. Pe această pagină se pot vedea mai multe modele de trenuleţe electrice din piese de construcție tip lego.

De ce un trenuleţ electric Lego este surpriza perfectă pentru băieţi anul acesta?

Jucăriile din ziua de azi au căpătat numeroase forme, care mai de care mai simple sau mai complexe. O bună măsură din copilărie este petrecută la joacă, de aceea orice părinte trebuie să se asigure că oferă copiilor o jucărie care nu doar să distreze, ci şi să educe. Prin urmare, seturile din piese de construcţie, dar mai ales un trenuleţ electric de tip lego, poate fi cadoul perfect din 5 motive:

Dezvoltă creativitatea

Faţă de alte jocuri, seturile din piese de construcţie lego vor oferi copilului nenumărate oportunităţi de joacă. Frumuseţea şi avantajul major pe care piesele lego îl prezintă faţă de alte seturi este acela că pot fi asamblate şi dezasamblate pentru a construi de fiecare dată ceva nou, nefiind limitat decât de imaginaţie.

Kit-urile vin cu instrucţiuni de îmbinare, însă după ce aceştia au învăţat cum să construiască diferite forme de bază, Lego îi încurajează pe copii să îşi folosească imaginaţia şi să experimenteze forme noi şi diferite.

Este o activitate de grup

Construirea şi jucatul cu un trenuleţ din piese de construcţie lego poate fi activitatea perfectă pentru copii şi părinţi. Întreaga familia poate participa la construirea trenului, a şinelor şi de ce nu a peisajului din jur.

Indiferent de vârstă, toată lumea adoră să se joace, iar un trenuleţ electric de tip lego poate fi cel mai frumos mijloc de a petrece timpul cu părinţii, bunicii sau cu prietenii.

Dezvoltă abilităţi motorii fine

Unul dintre cele mai mari avantaje ale jucăriilor de tip lego este acela că va permite copilului să îşi dezvolte abilităţile motorii fine, o aptitudine ce va fi foarte folositoare în viitor. Manevrarea cu grijă a pieselor minuscule, îi va obliga să aibă un control sporit asupra mâinilor şi a degetelor, astfel îndemnându-i să se gândească cum să monteze în cel mai eficient mod trenuleţul. Coordonarea mâinilor şi dexteritatea degetelor se va mări semnificativ, lucru ce va fi folositor în viaţa de zi cu zi.

Poate fi educaţional

Trenuleţele au o istorie lungă şi bogată, de aceea un kit lego poate fi oportunitatea perfectă pentru băiat să înveţe istoria ce se află în spatele acestui mijloc de transport revoluţionar ce a schimbat lumea modernă.

De asemenea, construirea unui trenuleţ din piese de construcţie lego poate prezenta anumite probleme de asamblare, lucru ce poate fi benefic pentru copil, deoarece va învăţa să rezolve aceste provocări şi să găsească cele mai potrivite soluţii. Astfel, abilitatea de a rezolva problemele poate fi câştigată şi va fi benefică de-a lungul vieţii.

Un mod activ de a petrece timpul

Copii petrec foarte mult timp în faţa televizorului şi a smartphone-urilor. Aceste activităţi pasive pot fi dezavantajoase şi pot fi mari consumatoare de timp. De aceea, specialiştii jucarii4u.ro propun un trenuleţ electric de tip lego deoarece construirea modelului şi jucatul cu acesta într-un mod activ, va fi benefic pentru copii, mărind nu doar capacitatea de concentrare, ci şi deoarece acesta va petrece timpul liber într-o manieră distractivă şi educaţionala.

Trenuleţele Lego – un drum lung prin istorie

Primele trenuleţe realizate de compania Lego au apărut în anul 1930, acestea fiind construite integral din lemn. Abia în anul 1960 au lansat primele piese de plastic ce se puteau îmbina pentru a realiza fel de fel de jucării şi trenuleţe, lăsând imaginaţia tuturor să evidenţieze gândurile şi ideile.

În anul 1966, Lego a lansat primul trenuleţ alimentat cu baterii, acesta fiind atracţia momentului mai ales că era accesorizat şi cu şine. Motorul de 12v era acţionat de o baterie de 4.5v, putând pune în mişcare nouă bijuterie a acestora.

După ce Lego a realizat cât de mult au atras cumpărătorii aceste trenuleţe performante. La acea vreme au început să dezvolte gama lor, realizând piese pentru diferite modele de castele sau nave spaţiale.

Şi în ziua de astăzi, aceste trenuleţe de jucărie realizate din piese tip lego sunt unele dintre cele mai vândute. Și preferate produse pentru copii. Jucarii4u.ro susţine că lego este cea mai bună soluţie în materie de jucării pentru copii. Acesta fiind un mod ideal ca cei mici să îşi dezvolte creativitatea şi imaginaţia încă de la vârste mici.

În ziua de azi, jucăriile copiilor au evoluat şi se schimbă de la an la an. Însă printre aceste schimbări semnificative, o jucărie ce a rămas constantă nenumăraţi ani este lego. Aceste seturi au încântat şi au bucurat generaţii la rând de copii, dar şi adulţi. Prin multitudinea de opţiuni de asamblare. Însă şi pentru calitatea de a putea fi îmbinate aproape nelimitat în combinaţii unice, gândite de utilizator.

Băieţii iubesc să construiască şi să se joace cu modele rapide de maşini şi trenuleţe. În acest sens, un trenuleţ din piese de construcţie lego poate fi un cadou perfect pentru cel mic. Acesta putând să se distreze nu doar când îl asamblează, ci şi când l-a terminat. Oferind astfel ore în şir de distracţie şi o amintire ce va dura o viaţă.

 

Redactia Bebelu
Redactia Bebelu
Bebelu.ro s-a născut din plăcerea autorilor ei de a scrie, din plăcerea graficienilor ei de a desena şi de a realiza cel mai complex proiect în segmentul de creştere şi îngrijire a copilului. O plaformă online pentru părinţi şi copii şi pentru cei care ar dori să redevină copii, o publicație online care îşi propune să-și încânte vizitatorii, să-i fascineze, să-i surprindă şi să-i reţină în mrejele paginilor ei.​ Publicația Bebelu a apărut în anul 2014, pentru a oferi unor oameni capabili dintr-o ţară frumoasă posibilitatea de a-şi demonstra talentele, a-şi oferi serviciile, echipa colaborând în acelaşi timp cu 16 specialişti în domeniile de maxim interes, astfel că aici veţi identifica o serie întreagă de recomandări şi informaţii foarte bine structurate, aşa încât să obtineţi ceea ce vă doriţi – o informaţie corectă, clară şi sigură. În cele 84 de secțuni vă stârnim, lună de lună, curiozitatea, fie că sunteţi animaţi de dorinţa de a avea un copil, fie deja aţi împărtăşit bucuria primelor clipe, obişnuindu-vă cu interviuri, articole şi recomandări avizate. Cititorii Bebelu.ro vor afla sfaturi, practici eficiente, vor deveni parte a unor experienţe de viaţă trăite de mămici, vor fi puşi la curent cu cele mai noi măsuri legislative care să le asigure siguranţa şi stabilitatea familiei. Cititorii se vor bucura să afle despre povestea frumoasă de viață a unei mămici celebre – Elena Băsescu, într-un interviu acordat în exclusivitate revistei Bebelu,vor fi puşi în temă cu ultimele tendinţe în materie de frumuseţe, diete şi modă parcurgând atent şi rubricile permanente începând cu: Rubrici: PĂRINŢI CELEBRI – Cele mai cunoscute personalităţi mondene vor fi alături de tine pentru a te îndruma, oferindu-ţi un sfat din experienţa lor de părinte. SARCINA ŞI NAŞTEREA – este un capitol destinat celor 9 luni de viaţă intrauterină. Vor fi prezentate informaţii referitoare la simptomatologia primelor zile de sarcină, evoluţia fătului pe parcursul celor nouă luni, analize necesare, alimentaţie, sănătate, pregătire pentru naştere. Tot aici puteti găsi informaţii preţioase dedicate naşterii şi recuperării postpartum. BEBELUŞUL ÎN PRIMUL ANIŞOR – este un capitol destinat îngrijirii sugarului. Alăptarea, scorul Apgar, îngrijirea bontului ombilical, prima băiţă, diversificarea sunt doar câteva dintre cele mai captivante subcategorii. COPILUL 1-6 ANI – este un capitol dedicat creşterii şi îngrijirii copilului din primul an şi până la vârsta şcolară. Mămicile vor reuşi să afle cum anume să se descurce cu propriul copil, cum să îl îngrijească în aşa fel încât să crească perfect sănătos. EDUCAŢIE – este un capitol captivant în care poţi afla cum să îţi educi copilul în aşa fel încât să poţi obţine performanţe şcolare sigure. FAMILIA – este un capitol destinat vieţii de familie ce conţine o serie întreagă de sfaturi eficiente. COPII TALENTAŢI – este un capitol fascinant dedicat copiilor valoroși ai țării. ÎNVAŢĂ SĂ PREVII! –sunt prezentate soluţii de prevenire a anumitor probleme de sănătate ce pot afecta atât viaţa copiilor, cât şi pe cea a părinţilor.

Related Posts

Comentarii

Articole recente

Categorii Populare