Ceasuri inedite pentru cadouri cameleonice

Ceasuri inedite pentru cadouri cameleonice

0

Sarbatorile lanseaza cea mai mare provocare, cand vine vorba de alegerea unui cadou care sa surprinda. Cameleonia vine sa-ti simplifice sarcina si iti pune la dispozitie o gama diversificata si unica de ceasuri de dama, marca Worwit, care exceleaza prin design si calitate. Mai mult, cadoul devine si mai surprinzator datorita modului de prezentare, ceasul fiind incorporat intr-o doza de aluminiu de dimensiunea celor folosite la bauturi.

Cadoul potrivit pentru o lady

Cu un ceas modern, creat dupa ultimele tendinte si adus la rang de bijuterie, nu ai cum sa dai gres. De aceea, Cameleonia iti propune 4 modele de ceasuri de dama, inedite, pentru a le oferi cadou de Sf. Nicolae sau de Craciun.

Ceasurile indica timpul, dar sunt si bijuterii care se remarca usor. Astfel ca, ceasurile Worwit de la Cameleonia au fost concepute pentru a crea o declaratie de stil unica. Oricare dintre cele 4 modele de ceasuri vor fi un cadou perfect pentru o lady.

  1. Ceas Worwit Lady Black or White

Rafinamentul contemporan al acestui ceas te impresioneaza de la prima vedere. Disponibil in doua versiuni, alb si negru, ceasul Lady subliniaza perfect finetea si eleganta premium pe care trebuie sa o aiba un astfel de accesoriu. Cu un mecanism quartz Seiko si un cadran pe care sunt marcate doar cifrele 6, 9 și 12, dar si un indicator al datei, ceasul cu curea de silicon este usor de adaptat la orice tinuta.

959_ceas_dama_worwit_lady_white_cameleonia 959_ceas_dama_worwit_lady_white_cutie 960_ceas_dama_worwit_lady_black_cameleonia 960_ceas_dama_worwit_lady_black_cutie

  1. Ceas dama Worwit Vintage Gold

Acest ceas creeaza o simbioza perfecta intre stilul vintage si cel modern, devenind un accesoriu perfect pentru o femeie care prefera eleganta retro, adaptata tendintelor actuale.  Ceasul Vintage Gold are la baza un mecanism quartz Miyota si prezinta un cadran de dimensiuni mici, decorat cu pietre stralucitoare și o curea din piele ecologica de culoare aurie,

1014_ceas_dama_worwit_vintage_gold_cameleonia 1014_ceas_dama_worwit_vintage_gold_cutie

  1. Ceas dama Worwit Bombay RG White Leopard

Contemporanul aduce in prim plan si animal print-ul cand vine vorba de stilistica ceasurilor, astfel incat ceasul Bombay RG White Leopard devine un accesoriu must-have pentru femeile care adopta mereu ultimele tendinte.  La nivel de design, acest ceas prezinta o combinatie intre pretiozitate si modernism printr-o combinatie cromatica speciala, intalnind imprimeul de leopard, auriul si rozul. Pietrele ce delimiteaza conturul și indica si orele, difuzeaza lumina elegant, transformand ceasul intr-o bijuterie. Garantia fiabilitatii e oferita de mecanismul japonez Miyota si cureaua de silicon, care este si extrem de versatila.

1070_ceas_dama_worwit_bombay_rg_white_leopard_cameleonia 1070_ceas_dama_worwit_bombay_rg_white_leopard_cutie

  1. Ceas dama Worwit Slave Dark Red

Minimalismul poate fi adus la rang de rafinament printr-un design deosebit exprimat monocrom. Un exemplu clar este ceasul Slave Dark Red intr-o nuanta de rosu inchis ce transmite feminitate, pasiune, eleganta. Bratara sa magnetica este ideala pentru femeile cu o incheietura subtire a mainii.

938_cameleonia_ceas_dama_worwit_slave_dark_red_detaliu_inchidere_catarama_2 938_ceas_dama_worwit_slave_dark_red_cameleonia 938_ceas_dama_worwit_slave_dark_red_cutie

Alege un ceas Worwit de la Cameleonia, daca vrei sa faci un cadou inedit pentru o persoana draga!

sursa foto: thestir.cafemom.com

Articole similare