Cel mai recent workshop marca Bebelu, despre diversificare și nutriția bebelușului

Cel mai recent workshop marca Bebelu, despre diversificare și nutriția bebelușului

Workshop-urile marca Bebelu au devenit deja o tradiție: marți seara, pe 25 noiembrie 2014, un nou eveniment dedicat viitoarelor și proaspetelor mămici, de data aceasta pe tema diversificării în alimentație, a avut loc la Jubilé Primăverii. Specialiștii invitați de noi le-au vorbit părinților prezenți la eveniment, mămici și tătici, despre primele etape ale diversificării, nutriția bebelușului, dar și accesoriile (culinare) necesare în diversificare. 

 workshop (3)HiPP, Chicco și Maxi Cosi au oferit premii atrăgatoare la tombola evenimentului, precum și cadouri tuturor participantelor, iar Așii Veseliei au oferit tot la tomobolă două locuri la următorul workshop pentru părinți (mai multe pe asiiveseliei.ro).

Pentru toată lumea a fost o seară reușită, cu multe întrebări și cu interes din partea mămicilor, dar și tăticilor prezenți la eveniment. Mămicile au fost curioase să afle mai multe despre alimentație, iar tăticii au intervenit la țanc, surprinzându-ne cu câteva workshop (2)cunoștințe țintite și demonstrând că partea tehnică rămâne, ca întotdeauna, specialitarea lor.

Mulțumim tuturor pentru participare și nu uitați că aceste evenimente sunt gratuite, deschise tuturor mămicilor proaspete sau viitoare care se înscriu pe site-ul Bebelu în timp util. Urmăriți workshop-urile Bebelu online sau pe pagina de Facebook, pentru că în fiecare lună organizăm câte un astfel de seminar, pe o temă anume. Voi trebuie doar workshop (1)să veniți (puteți să-l aduceți și pe bebe, e plin de copii), iar noi aducem specialiștii care susțin prezentări pe marginea subiectului principal. Invitații noștri răspund direct întrebărilor din public. Puteți asculta sau puteți întreba la rândul vostru exact.

 Workshop-ul „Diversificarea, pas cu pasˮ

Aceasta a fost tema serii de 25 noiembrie, iar specialiștii care s-au aflat alături de mămici în cadrul seminarului au vorbit și au răspuns la o serie de întrebări despre alimentația bebelușului și nu numai. În cadrul workshop-ului de luna trecută le-au vorbit părinților:

– Mihaela Timofte, Asistent de Sănătate pentru Mame și Sugari, din partea SAMAS, prima rețea de Asistență de Sănătate pentru Mame și Sugari din România;

– Farmacist Veronica Slădariu, HiPP Senior Medical Representative, despre „Diversificarea cu HiPP”;

– Carmen Șorici, Trainer NLP, despre legătura dintre diversificarea alimentației și attachment parenting-ul;

– Cristina Mănescu, din partea Chicco, despre accesoriile indispensabile în diversificare;

– Anemary Solomon, Specialist Maxi-Cosi în siguranță auto, despre prima călătorie a bebelușului cu autovehiculul;

– Ileana Teriteanu, reprezentant Cellini, despre bijuterii personalizate LeBebe.

Le mulțumim tuturor și vă așteptăm la o nouă întâlnire!

Articole similare