Chicco Step Up New – singurul biberon care stie cum creste bebelusul

Chicco Step Up New – singurul biberon care stie cum creste bebelusul

chicco-biberon-step-up-new-150-ml-0-luni

Picture 1 of 2

Chicco sustine hranirea cu lapte matern, astfel incat a creat, inovat si dezvoltat noua gama de biberoane Step Up, in concordanta cu fiecare etapa de dezvoltare a copilului tau.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

CARACTERISTICI Biberon Chicco StepUP:

DESIGN UNIC SI INOVATOR:
– datorita formei anatomice a tetinei, foarte asemanatoare cu forma sanului mamei permite pozitionarea in mod corect a gatului nou-nascutului in timpul hranirii.
– datorita tetinei inclinate,
– mamelonul din silicon are acum o forma mai alungita, fiind adaptat in mod special schimbarilor fiziologice ale copilului care incepe sa depaseasca varsta critica a colicilor.
datorita tetinei inclinate, intotdeauna plina cu lapte si valvelor speciale, pozitionate pe tetina: previne riscul aparitiei colicilor, sughitului si regurgitarii, situatii aparute in urma ingerarii aerului de catre copil.

ERGONOMIC:
– inelele circulare, dispuse la baza “mamelonului” din silicon, imita in mod natural flexarea mamelonului sanului mamei. Acestea ajuta foarte mult la pozitionarea in mod corect a limbii bebelusului in momentul in care acesta se hraneste.
– tetina ampla, confectionata dintr-un silicon moale, anti-alergic, creeaza senzatia unei alaptari naturale, datorita faptului ca aceasta acopera toata zona guritei copilului, in acelasi mod in care o face sanul mamei. Astfel, combinarea hranirii cu lapte matern, fie in mod natural, fie prin intermediul biberonului, se face mult mai usor.
– Produsul nu contine BPA.
www.chicco.ro
Fara comentarii

Lasa un comentariu