Cinci exercitii pentru recuperarea greutatii dupa nastere

Cinci exercitii pentru recuperarea greutatii dupa nastere

0
exercitii fizice fitness (http://hmsportsperformance.com)

exercitii fizice fitness (http://hmsportsperformance.com)Imediat dupa nastere te vei confrunta cu o serie de complexe. Nu te vei putea obisnui cu noua ta statura, vei suferi ca te-ai ingrasat si vei considera probabil ca nu vei mai putea fi niciodata la fel ca inainte. Cu toate acestea, exista o serie de remedii care iti pot aduce iarasi zambetul pe buze si increderea in tine si in aspectul tau exterior. De la o alimentatie echilibrata, diete si pana la multa miscare si exercitii fizice, toate te vor ajuta sa redevii ceea ce ai fost.

Cu toate acestea, atat alimentatia, cat si exercitiile fizice trebuiesc incepute numai dupa recomandarea medicului, mai ales atunci cand tocmai ai adus pe lume bebelusul prin operatie cezariana. Vei avea nevoie de ceva timp sa te refaci, dar si destul timp pentru alaptat intrucat in aceasta perioada ceea ce iti va recomanda medicul este multa odihna si o alimentatie cu un aport suplimentar de calorii.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Atunci cann medicul ti-a dat „unda verde la slabit”, bebelusul fiind deja alimentat diversificat poti incerca cinci tipuri de exercitii fizice care te vor ajuta sa redevii femeia de altadata, cea fara complexe de natura fizica.

Iata-le:

Exercitiul 1 – Asezati-va cu picioarele departate, mana pe sold si incercati sa indoiti trunchiul lateral. Reveniti apoi  in pozitia initiala. Acest exercitiu te va ajuta sa iti subtiezi talia.

Exercitiul 2 – Sprijiniti-va in palme, ridicati piciorul la nivelul coloanei vertebrale si apoi reveniti la pozitia initiala. Muschii fesieri vor avea iarasi aceeasi vigoare si tonifiere.

Exercitiul 3 –Stati departata cu genunchii usor plecati, iar bratele vor indoite la 90 de grade. Ridica bratele de mai multe ori si revino iarasi la pozitia de mai inainte. Exercitiul de mai sus te va ajuta sa iti recapeti forma umerilor pierduta pana nu demult.

Exercitiul 4 – Asezati-va intins pe spate cu picioarele ridicate si flexate la 90 de grade. Bratele vor fi tinute si ele ridicate. Exercitiul consta in ridicarea trunchiului cu bratele in aceasta pozitia. Va ajuta la reconstructia abdominala.

Exercitiul 5 – Asezati-va pe o parte, culcata, cu picioarele indoite la 90 de grade.  Ridica-le de cat mai multe ori, iar apoi coboara-le in aceeasi pozitie. Acest exercitiu te ajuta sa-ti remodelezi forma coapselor.
Fara comentarii

Lasa un comentariu