Citim in iarba. O zi de lectura in parc. Un eveniment pentru toata familia.

[imagebrowser id=1730]Iubitorii de carte sunt așteptati Duminica, 25 mai  in Parcul Herastrau, in zona Roata Mare ca sa citeasca in aer liber și sa faca schimb de carti, in cadrul evenimentului Citim in iarba. Intrarea este libera.

Citim in iarba este un eveniment pentru toata familia şi se adreseaza tuturor celor carora le place sa citesca și care iubesc natura; este, de fapt, o zi de lectura in parc.
“Probabil cea mai buna metoda de a-i invata pe copii ca cititul e bun e propriul exemplu. Așa ca va invitam sa va dedicati ziua de 25 mai familiei și lecturii in aer liber. Citim in iarba e un eveniment relaxant ca o zi de weekend: stam pe gazon și citim o carte buna cu familia alaturi” spune Laura Ivancioiu, din partea agentiei de PR DECI SE POATE, organizatorul evenimentului.
„Banca Romaneasca incurajeaza lectura in randul celor mici şi sustine activitatile in familie. Cartile ne largesc cunoştintele şi ne inspira in a avea idei originale. Tocmai din aceasta cauza ne dorim sa avem cat mai multi participanti la evenimentul Citim in iarba, cu mic, cu mare, toata lumea sa se bucure de beneficiile lecturii in aer liber”, au declarat reprezentantii Bancii Romaneşti.
Toti cei prezenti la eveniment vor putea face schimb de carti. „Fie ca sunt carti care nu mai corespund varstei copiilor, fie ca pur și simplu vreti sa le dati – aduceti-le in Herastrau pe 25 mai și veti pleca acasa cu povești noi” adauga Laura Ivancioiu.

 

 

Ca

Related Posts

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recente

Categorii Populare