Compania Walt Disney da startul turneului national Cars 2

Compania Walt Disney da startul turneului national Cars 2

0
cars 2 (www.filmetari.net)

cars 2 (www.filmetari.net)Compania Walt Disney anunta lansarea unui turneu national destinat copiilor si familiilor lor, sustinand premiera celui mai nou film – Cars 2. Prima oprire a celebrelor personaje, Fulger McQueen si Bucsa, este la Era Shopping Park din Oradea, in data de 17 Septembrie, incepand de la orele 11:00. Turneul va continua la Shopping City Sibiu in data de 18 septembrie,  Suceava – Shopping City Suceava (25 septembrie) si Iasi – Era Shopping Park  (24 septembrie).

Copiii impreuna cu familiile lor sunt invitati sa intre in atmosfera plina de umor si aventura la volanul celebrei masini Fulger McQueen, pe pista special amenajata in spatiul de distractie “Cars” din cadrul mallului.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

In plus, micutii se vor putea fotografia cu protagonistii animatiei, vor putea urmari desene animate ori colora planse speciale cu Fulger McQueen si prietenii lui. Cei mai mari fani ai filmului sunt asteptati si in zona Playstation sa experimenteze noul joc video “Cars 2”. Multe premii si surprize vor fi oferite participantilor din partea partenerilor Peak Toys, Symba Toys, Egmont Romania, TNT GAMES, DP Collection, Total Office si Forum FILM Romania, iar marele premiu va fi chiar masinuta Fulger McQueen.

In pasionantul film Cars 2, Fulger McQueen impreuna cu prietenul sau Bucsa pornesc peste ocean pentru a intra in cursa vietii lor. Grand Prix-ul Mondial, locul unde se intalnesc cele mai tari masini din lume, il va purta pe Fulger McQueen prin toate colturile lumii dar si prin lumea periculoasa a spionajului.

Filmul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, fiind disponibil in cinematografe dublat si subtitrat incepand din 5 august. Printre vocile romanesti care dau viata personajelor se numara Florian Ghimpu (in rolul lui Fulger McQueen),  Paula Seling (Holley Viteza), Valentin Uritescu (Bucsa), Corina Danila (Sally), Alexandru Arsinel (Seriful), Stela Popescu (Flo) si multi alti actori romani.

“Masini 2” este cea mai noua animatie a Studiourilor Walt Disney in colaborare cu Pixar, in realizarea careia a fost folosita cea mai noua tehnologie in materie de efecte speciale. Acest lucru permite spectatorilor sa experimenteze emotiile curselor la intensitate maxima, asemenea unui curse pe un circuit real.

John Lasseter se intoarce in postul de comanda pentru a regiza continuarea filmului premiat cu Golden Globe® în 2006,  Cars. Cars 2 este co-regizat de Brad Lewis, producatorul filmului Ratatouille, care a castigat un premiu Oscar®, si produs de veteranul industriei efectelor vizuale Denise Ream (producator asociat, Up; producator executiv efecte vizuale, Razboiul Stelelor: Episodul III – Razbunarea Sith). Filmul este prezent in cinematografe in format Digital 3D™ Disney si IMAX® 3D.

Turati-va motoarele pentru “Cars 2” !

Stiati ca…

  • unul din doi copii din SUA cu varste intre 5 si 13 ani au macar un tricou cu filmul Cars – adica 10 milioane de tricouri.
  • de la lansarea filmului original in 2006, copii au achizitionat peste 110 milioane de geluri de dus Cars
  • parintii au petrecut peste 3 milioane de ore de liniste in timp ce copii lor s-au jucat cu seturile de colorat Cars.
  • pana in prezent, au fost vandute in intreaga lume 46 milioane de carti si reviste Cars, adica dublul volumelor gazduite in prezent in sistemul de Biblioteci Publice din New York.Fara comentarii

Lasa un comentariu