Concurs: Pielea sensibila a bebelusului tau are nevoie de o ingrijire speciala...

Concurs: Pielea sensibila a bebelusului tau are nevoie de o ingrijire speciala – concurs incheiat

0

concurs persil 300x250Pielea copiilor este diferita de cea a adultilor, fiind mult mai sensibila. Din acest motiv si hainutele cu care pielea lor intra in contact trebuie sa fie spalate cu detergenti delicati.

Participa la concursul nostru si poti castiga unul dintre cele 10 premii oferite de Henkel Romania pentru curatarea hainutelor celor mici. Fiecare premiu consta intr-un pachet cu 2 detergenti Persil Expert Sensitive si 2 balsamuri de rufe Silan Sensitive.

Ce ai de facut:
 Intra pe pagina de concurs de pe facebook si urmeaza instructiunile de acolo. 

Perioada desfasurarii concursului:

26 februarie – 10 martie, ora 12.
Cei 10 castigatori vor fi extrasi prin tragere la sorti si anuntati pe 11 martie 2014.

Iata si lista cu cei 10 castigatori: Postolache Petrica, Ghe Ghe Liuta, Marius Preda, Staicu Mary, Simona Boasa, Gina Popoiu, Cristina Patrascu, Cristina Cria, Iulian Mitica, Mihut Alexandra. Va rog ca pana joi, 13 martie, ora 14, sa ne lasati datele de contact, in caz contrar extragem alti castigatori.

Fiecare premiu contine:
– 2 detergenti Persil Expert Sensitive 1,46L  – 20 de spalari – pret recomandat 25.18 lei
– 2 balsamuri Silan Sensitive 2L – 57 de spalari – pret recomandat 15.6 lei

Persil Expert Sensitive Aloe Vera Pearls a fost special dezvoltat pentru persoanele cu piele sensibila, iar acest lucru a fost demonstrat de testele dermatologice. Nu contine coloranti, iar parfumul a fost creat special pentru pielea sensibila. Formula Persil Sensitive este îmbogatita cu perle pretioase de Aloe Vera. Aceste micro-perle sunt dispersate în tesatura în timpul procesului de spalare si se mentin chiar si dupa uscare.

Noua formula Silan Sensitive este testata dermatologic si este recomandata de catre Centrul European pentru Cercetarea Alergiilor. Pe langa faptul ca lasa rufele moi si catifelate, noul Silan Sensitive are un parfum nou, testat dermatologic, care nu va cauza nicio reactie alergica si poate reprezenta un factor aditional de siguranta pentru cei cu pielea sensibila.