Concurs: Rima pentru puiul tau

[imagebrowser id=1503]Bebelu.ro si Green Future te invita sa fii creativ. Premiul concursului consta intr-o perna bambus Kids (35×50 cm) si o protectie impermeabila de saltea (60×120 cm).

Pentru a participa la concurs, trebuie sa accesezi pagina gamei Kids www.green-future.ro/kids . Din aceasta pagina, concurentii vor trebui sa aleaga minim 2 cuvinte (nume de produs, descrieri, etc.) si sa realizeze o rima simpatica de 2 versuri in care sa includa aceste cuvinte.

Ex: “Ursuletul curajos prin padure se plimba
Iar ursoaica grijulie, in spatele lui statea”

Lasa in caseta de comentarii rima ta.

Fiecare rima va fi jurizata, de echipa Bebelu in parteneriat cu echipa Green Future, iar cea mai reusita si mai amuzanta rima, va castiga.

REGULAMENT CONCURS “Rima pentru puiul tau”

Regulamentul de mai jos este valabil pentru concursurile “Rima pentru puiul tau” organizate pe pagina de facebook bebelu.ro si pe www.bebelu.ro

Perioada de desfasurare: 20.12.2013 – 07.01.2014.

Art. 1. Organizatorul Concursului
1.1. S.C. SUPER BALL S.R.L., o societate organizata in conformitate cu legile din Romania, cu sediul in localitatea Ortisoara, nr. 282B, judet Timis inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J35/3570/2004, Cod Unic de Inregistrare RO16992274, denumit in continuare “Organizator”.
1.2. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, denumit in continuare “Regulament”, fiind obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii concursului, avand obligatia de a anunta publicul, pe site-ul www.bebelu.ro si pagina de Facebook Bebelu, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala. Astfel de modificari vor fi facute publice cu cel putin 24 de ore inainte de intrarea in vigoare.

Art. 2. Durata si locul de desfasurare ale Concursului
Concursul va avea loc incepand cu data de 20.12.2013, prin intermediul paginii de Facebook Bebelu si a site-ului www.bebelu.ro si se va desfasura pana la data de 07.01.2014.

Art. 3. Participantii si conditiile de participare
3.1. Concursul se adreseaza persoanelor care participa la concurs, persoane fizice, cetateni romani, peste 18 ani, cu domiciliul/resedinta in Romania, ce accepta termenii si conditiile prezentului Regulament, cu exceptia angajatilor Organizatorului, membrii familiilor acestora: sotii/sotiile ori rudele de gradul intai sau de gradul doi.
Obiectivul Concursului il reprezinta promovarea produselor Green Future.
3.2. Pentru a se inscrie in concurs, participantii trebuie sa indeplineasca, cumulativ, urmatoarele conditii:
a) Participantii trebuie sa acceseze pagina http://www.green-future.ro/kids si folosind doua cuvinte, la alegere din aceasta pagina, trebuie sa realizeze o rima de doua versuri pe care sa o posteze pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/bebelu.ro ca un comentariu la postul Concursului sau pe website-ul www.bebelu.ro. Se pune accent pe originalitatea operei.
b) Participantii iau la cunostinta si accepta Regulamentul Concursului;
c) Participantii vor respecta prevederile prezentului Regulament precum si orice alte indicatii date de Organizator in vederea desfasurarii in conditii normale a Concursului.
3.3. In cazul in care, cei care sunt eligibili a participa sau cei care nu indeplinesc conditiile prevazute la art. 3.1. si 3.2. de mai sus, incalca acest Regulament, Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula orice forma de castig dobandita de participant in urma prezentei campanii.
3.4. Prin participarea la Concurs, Participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului si isi exprima acordul in privinta acestora, participarea la acest Concurs implicand obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

Art. 4. Modul de desfasurare al Concursului
4.1. Pentru a participa la Concurs, participantii care indeplinesc conditiile prevazute la art. 3 din prezentul Regulament trebuie sa realizeze o rima de doua versuri in care sa includa cel putin doua cuvinte prezente pe pagina http://www.green-future.ro/kids
4.2. Va fi considerat valid participantul care indeplineste conditiile din art 3.1.
4.3. Castigatorii vor fi alesi de un comitet de jurizare format din echipa Green Future si echipa BeBeLu.ro si vor fi anuntati telefonic, pe pagina de Facebook bebelu.ro si website-ul www.bebelu.ro. Pentru validare, castigatorii vor comunica datele personale reprezentantului Green Future si vor trimite o copie scanata dupa cartea de identitate catre adresa de e-mail care le va fi comunicata de catre Organizator. Castigatorilor li se vor transmite prin curier produsele castigate. Premiul nu este transmisibil.

Art. 5. Premiul Concursului
5.1. In cadrul prezentului Concurs se vor acorda 2 premii, conform art. 4 al Regulamentului. Fiecare este alcatuit din:
a) O Perna Bambus Kids (35×50);
b) O protectie impermeabila de saltea Kids (60×120 cm).
5.2. Premiile acordate nu pot fi inlocuite cu alte premii si nici nu se poate acorda contravaloarea lor in bani. In cazul refuzului sau imposibilitatii vreunui potential castigator de a beneficia de premiu, sau in cazul imposibilitatii validarii sale conform prezentului Regulament, participantul castigator va pierde dreptul de atribuire a Premiului. In asemenea cazuri, Organizatorul va apela la lista de rezerva, conform
art. 7.2. de mai jos.

Art. 6. Acordarea Premiilor
6.1. Premiile vor fi acordate dupa incheierea concursului, dupa stabilirea modalitatii de expediere, in termenii conveniti de comun acord intre Organizator si castigator, castigatorii fiind anuntati telefonic, pe pagina de Facebook BeBeLu.ro si web site-ul www.bebelu.ro.

6.5. Acordarea Premiului poate fi un eveniment public. Participarea la acest Concurs implica acordul ca numele castigatorului sa fie publicat pe site-ul www.bebelu.ro si pe pagina de Facebook Bebelu.ro.

6.6. Participantii care, din orice motiv neimputabil Organizatorului, au pierdut calitatea de castigator, nu au dreptul de a solicita, prin niciun mijloc, atribuirea Premiului.
6.7. Reclamatiile referitoare la premiile castigate, ulterioare momentului acordarii premiilor, nu vor fi in responsabilitatea Organizatorului.
6.8. Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile legale necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestui Concurs.

Art. 7. Regulamentul Concursului
7.1. Regulamentul Promotiei este disponibil oricarui solicitant pe www.bebelu.ro
7.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de oprire al concursului in orice moment de desfasurare al acestuia si/sau schimbarea regulilor de participare si/sau a premiului acordat. Astfel de modificari vor fi facute publice cu cel putin 24 de ore inainte de intrarea in vigoare.

Art. 8. Litigii
In cazul unor potentiale litigii aparute intre Organizator si Participanti, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente.

Castigatorul concursului este Dragos-Roman Floare.

Concurs promovat pe Concursuri onlineConcursuri Online | Concursurile.comBestconcurs.ro

Redactia Bebelu
Redactia Bebelu
Bebelu.ro s-a născut din plăcerea autorilor ei de a scrie, din plăcerea graficienilor ei de a desena şi de a realiza cel mai complex proiect în segmentul de creştere şi îngrijire a copilului. Bebelu este o plaformă online pentru părinţi şi copii şi pentru cei care ar dori să redevină copii. Ne propunem să încântăm vizitatorii, să-i fascinăm, să-i surprindem şi să-i reţinem în mrejele paginilor noastre.​ Publicația Bebelu a apărut în anul 2014, pentru a oferi unor oameni capabili dintr-o ţară frumoasă posibilitatea de a-şi demonstra talentele, a-şi oferi serviciile, echipa colaborând în acelaşi timp cu 16 specialişti în domeniile de maxim interes, astfel că aici veţi identifica o serie întreagă de recomandări şi informaţii foarte bine structurate, aşa încât să obtineţi ceea ce vă doriţi – o informaţie corectă, clară şi sigură. În cele 84 de secțuni vă stârnim, lună de lună, curiozitatea, fie că sunteţi animaţi de dorinţa de a avea un copil, fie deja aţi împărtăşit bucuria primelor clipe, obişnuindu-vă cu interviuri, articole şi recomandări avizate. Cititorii Bebelu.ro vor afla sfaturi, practici eficiente, vor deveni parte a unor experienţe de viaţă trăite de mămici, vor fi puşi la curent cu cele mai noi măsuri legislative care să le asigure siguranţa şi stabilitatea familiei. Cititorii se vor bucura să afle despre povestea frumoasă de viață a unei mămici celebre – Elena Băsescu, într-un interviu acordat în exclusivitate revistei Bebelu,vor fi puşi în temă cu ultimele tendinţe în materie de frumuseţe, diete şi modă parcurgând atent şi rubricile permanente începând cu: Rubrici: PĂRINŢI CELEBRI – Cele mai cunoscute personalităţi mondene vor fi alături de tine pentru a te îndruma, oferindu-ţi un sfat din experienţa lor de părinte. SARCINA ŞI NAŞTEREA – este un capitol destinat celor 9 luni de viaţă intrauterină. Vor fi prezentate informaţii referitoare la simptomatologia primelor zile de sarcină, evoluţia fătului pe parcursul celor nouă luni, analize necesare, alimentaţie, sănătate, pregătire pentru naştere. Tot aici puteti găsi informaţii preţioase dedicate naşterii şi recuperării postpartum. BEBELUŞUL ÎN PRIMUL ANIŞOR – este un capitol destinat îngrijirii sugarului. Alăptarea, scorul Apgar, îngrijirea bontului ombilical, prima băiţă, diversificarea sunt doar câteva dintre cele mai captivante subcategorii. COPILUL 1-6 ANI – este un capitol dedicat creşterii şi îngrijirii copilului din primul an şi până la vârsta şcolară. Mămicile vor reuşi să afle cum anume să se descurce cu propriul copil, cum să îl îngrijească în aşa fel încât să crească perfect sănătos. EDUCAŢIE – este un capitol captivant în care poţi afla cum să îţi educi copilul în aşa fel încât să poţi obţine performanţe şcolare sigure. FAMILIA – este un capitol destinat vieţii de familie ce conţine o serie întreagă de sfaturi eficiente. COPII TALENTAŢI – este un capitol fascinant dedicat copiilor valoroși ai țării. ÎNVAŢĂ SĂ PREVII! –sunt prezentate soluţii de prevenire a anumitor probleme de sănătate ce pot afecta atât viaţa copiilor, cât şi pe cea a părinţilor.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare