Condoleante pentru ingerasi…

Condoleante pentru ingerasi…

0
ingeras bebelus aripi (http://files.myopera.com)

ingeras bebelus aripi (http://files.myopera.com)O veste cutremuratoare…luni, 16.08.2010, a avut loc un tragic eveniment intr-un loc destinat aducerii pe lume a celor mici – la maternitatea Giulesti. In jurul orelor 18.00 zeci de cadre medicale impreuna cu proaspetele mamici au cerut un alarmant sprijin in vederea salvarii bebelusilor ce fusesera mistuiti de flacari imense.

Asa cum incercam sa va comunic, un grav incendiu a avut loc in cadrul maternitatii Panait Sarbu, sala de terapie intensiva a celor mici fiind cuprinsa de flacari. Din pacate, trei bebelusi prematuri nu au mai reusit sa supravietuiasca flacarilor si fumului dens ce au cuprins intreaga maternitate. Alti opt bebelusi au fost transferati in stare grava, cu arsuri de peste 70% din suprafata corporala la spitalul de copii “Grigore Alexandrescu”. Unul dintre acestia si-a pierdut viata cateva ore mai tarziu ca urmare a unui soc cardio-respirator provocat probabil de starea de inecaciune de pe treptele maternitatii.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Care a fost cauza? Sa fie doar o defectiune a instalatiei electrice  a aerului conditionat sau o neglijenta iesita din comun din partea cadrelor medicale ce trebuiau sa asiste micutii pe parcursul turei de zi? Sa fie oare de vina sistemul la care parem sa contribuim mai toti dintre noi luna de luna cu dari destul de costisitoare? Dar mai ales, cine va raspunde?

Cu siguranta nimeni…totul se va incheia cu cateva mustrari scrise si cu retineri salariale de 10-15%, asa cum s-a mai intamplat…

Noi nu putem decat sa le spunem “sincere condoleante!” familiilor celor care ne-au parasit mai inainte de vreme si sa ne rugam intr-un moment de reculegere pentru sufletele acestora, sperand la salvarea vietii celorlalti sapte ingerasi.
Fara comentarii

Lasa un comentariu