Cremele de protectie solara pentru copii – pe lista medicamentelor compensate si...

Cremele de protectie solara pentru copii – pe lista medicamentelor compensate si gratuite

0
crema_solara

crema_solara

Picture 1 of 1

Cremele de protectie solara pentru copii ar putea intra pe lista medicamentelor compensate si gratuite.

Tinand cont de avertizarile Societatii Romane de Dermatologie cu privire la riscul crescut al aparitiei cancerului de piele la bebelusi, Ministerul Sanatatii a inaintat un nou proiect legislativ Parlamentului pentru includerea cremelor de protectie solara pe lista medicamentelor compensate.

Potrivit statisticilor, in ultima perioada tot mai multi copii si adulti ajung la spital cu arsuri grave cauzate de razele soarelui. Tocmai de aceea medicii recomanda folosirea cremelor de protectie solara pentru a preveni aparitia cancerului de piele.

Preturile destul de mari ale cremelor de protectie solara determina tot mai multi romani sa refuze sa le incerce atat pentru ei, cat si pentru copii. Cu toate acestea, cremele de protectie solara pentru copii au un rol deosebit de important pentru combaterea efectelor nocive ale soarelui.

Ingrijirea pielii copilului este deosebit de importanta pentru sanatatea sa. Tocmai de aceea specialistii recomanda folosirea cremelor de protectie solara indiferent daca afara este soare puternic sau este innorat.

Foto: http://www.utilecopii.ro