Cum a scapat Connie de nasul de clovn?

Cum a scapat Connie de nasul de clovn?

0
Connie Lloyd (www.bt.dk)

Connie Lloyd (www.bt.dk)Nu putini sunt copiii care ajung sa se nasca cu unele probleme de sanatate sau chiar cu anumite trasaturi mai putin obisnuite, ca de exemplu un nas de…clovn.

Este si cazul lui Connie Lloyd, o fetita care s-a nascut cu un nas de clovn. Imediat dupa nastere, parintii lui Connie au fost surprinsi sa vada o astfel de trasatura a fetitei. Dupa mai multe investigatii medicale s-a putut constata ca in realitate nasucul de clovn al lui Connie ascundea o tumoare benigna, destul de periculoasa pentru sanatatea acesteia.

De aceea, o echipa de medici au incercat sa se aventureze intr-o astfel de operatie chirurgicala, necesara pentru a-i fi salvata viata. Dupa ore intregi de asteptare, parintii s-au considerat a fi unii fericiti intrucat Connie a iesit din sala de operatie perfect sanatoasa si fara tumoarea care ii punea in pericol sanatatea.

Intr-un cuvant, odata cu interventia medicilor, Connie a redevenit normala, putandu-se integra mult mai usor in colectivitate, fiind o fetita perfect normala si sanatoasa.