Cum decoram camera adolescentului?

Cum decoram camera adolescentului?

0

Pe masura ce copilul tau se apropie de varsta adolescentei, va trebui sa te astepti la foarte multe cerinte din partea sa. Decorarea camerei adolescentului reprezinta o mare dilema a parintilor.

3-bedroom-ideas-for-teenage-girls-room-wallpaper

Picture 1 of 7

Fiecare adolescent isi doreste ca propria camera sa-l reprezinte cat mai mult. De aceea, nu se sfieste sa lipeasca poster peste poster cu personajele sale cele mai indragite si nici sa isi coloreze peretii camerei in culori cat mai indraznete.

De aceea, in tot acest timp nu va trebui sa va alarmati prea tare sau sa ii interziceti acest gen de toane copilului vostru. Capriciile datorate varstei sunt in trecere prin viata oricui si de aceea, uneori, trebuie permise.
In cazul in care ai o fata adolescenta va trebui sa incerci sa ii zugravesti camera in culorile sale preferate. Rozul, galbenul sau chiar violetul sunt culori in trend pentru peretii adolescentei rebele. Elementele de mobilier reprezinta piese cu o valoare destul de mare pentru ea. De aceea, opteaza pentru o mobila in culori cat mai indraznete, vesele, asa cum numai ea vi le poate sugera…

In cazul in care aveti un baiat adolescent nu va trebui sa ii lasi ideile deoparte. Incearca sa il implici cat mai mult in modul de decorare al camerei in care locuieste in asa fel  incat sa ii fie pe plac si sa nu aveti niciun repros mai tarziu din partea sa.
Mai mult ca sigur, baiatul va opta pentru tonuri mai puternice de albastru, nuante sidefii si chiar rosu in alternanta cu negru. Posterele aruncate pe ici pe colo fac parte din decorul fiecaruia, asa ca de aceasta data nu vei fi scutita de un astfel de sacrificiu cu privire la modul de decorare al locuintei.
Pentru a accesoriza cat mai mult camera adolescentului este indicat sa mergeti impreuna la cumparaturi si sa achizitionati atat obiecte cu valoare sentimentala, cat si mici elemente de decor precum veiozele sau anumite piese de mobilier mai extravagante.