Cum ne pastram forma fizica dupa mesele indestulate de Sarbatori, cu Aura...

Cum ne pastram forma fizica dupa mesele indestulate de Sarbatori, cu Aura Calina

Aura Calina, PR Manager la Cardio Mix si Claudia Basalau, castigatoarea programului concurs “Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix” au fost invitatele zilei de 13 decembrie la emisiunea bebelu.ro

In urma parteneriatului dintre Bebelu.ro si Cardio Mix Fitness Anti Aging, o tanara mamica, dornica sa scape de cateva kilograme in plus, a participat la acest program chiar in urma castigarii unui concurs organizat pe site-ul bebelu.ro. Astfel Ana-Maria Iosif a reusit sa se claseze pe locul 2, slabind 8 kilograme. Chiar daca mamica noastra nu a putut sa fie in studio, Claudia Basalau, castigatoarea locului 1 ne-a povestit cat de eficient si personalizat este acest program, creat de Mihai Dragomir, unul dintre putini specialisti in pregatire fizica din Romania.
Pentru ca se apropie Sarbatorile de iarna, cu mese indestulate, am rugat-o pe Aura Calina sa le faca parintilor, care ne urmaresc, cateva recomandari pentru a nu-si pierde forma fizica. Vedeti in materialul video de mai jos care sunt acestea.