Cum ne pregatim pentru venirea celui de-al doilea copil?

Cum ne pregatim pentru venirea celui de-al doilea copil?

Ioana Agachi si Nicoleta Capraru, echipa de psihologi care formeaza „Eu, parinte, ghemotoc” au fost invitatele zilei de 18 aprilie 2014 la emisiunea bebelu.ro.

Tema emisiunii – Cum ne pregatim pentru venirea celui de-al doilea copil si mai ales cum il pregatim pe fratele mai mare pentru acest eveniment important – nu a fost aleasa intamplator, atat Ioana, cat si Nicoleta fiind in febra pregatirilor pentru venirea celui de-al doilea copil. In aceasta situatie ne-am gandit ca ele sunt cel mai in masura sa ne povesteasca acum si din proprie experienta despre cum il pregtim pe fratele mai mare pentru venirea fratiorului sau a surioarei. In cadrul emisiunii am aflat ce pregatiri trebuie sa facem inainte de venirea nou-nascutului si cum sa-l implicam pe cel mare in noile activitati, dar si faptul ca emotiile negative ale fratelui mai mare sunt absolut normale si ca nu trebuie reprimate de parinti.

Urmariti materialul video de mai jos pentru a afla mai multe informatii depsre acest subiect, cum ar fi de exemplu care este diferenta de varsta optima recomandata intre frati.