Cum puteți tăia unghiile bebelușului fără niciun risc?

Cum puteți tăia unghiile bebelușului fără niciun risc?

0

Sarcina banală de a tăia unghiile se poate dovedi o provocare atunci când ne gândim să o punem în practică în cazul mânuțelor agile și delicate ale bebelușului. Riscul de a-l răni și de a-l expune pericolului infectării ne face să fim de două ori mai prudente. Însă la ora actuală, grație ingeniozității unei mămici din Marea Britanie, procedura este una banală, fără niciun risc de accidentare. Numit Baby Nails, acesta este primul dispozitiv pentru tăiatul unghiuțelor bebelușilor care este 100% sigur.

Până la urmă, oricât de provocator ar suna, taiatul unghiilor este un procedeu pe care orice părinte grijuliu și atent îl poate realiza cu ușurință, în condiții de maximă siguranță.

 

Care este momentul cel mai potrivit în care putem să tăiem unghiile unui bebeluș?

Unghiile unui copil mic cresc diferit, uneori surprinzător de repede. Pentru a evita riscul de a se răni cu ele sau de a-l incomoda este recomandat să recurgem la tăierea lor o dată la 5-7 zile.

Momentele cele mai indicate pentru tăiere sunt:

  • după baie, atunci când unghiile sunt moi, copilul este relaxat și un pic mai amorțit și intervenția se poate face mult mai ușor
  • în timpul somnului, după ce ne-am asigurat ca a intrat într-o fază mai profundă, altminteri  există riscul să-l trezim și să nu mai adoarmă decât foarte greu.
  • când vă poate ajuta cineva, care să-i distragă atenția și taiatul unghiilor să pară mai mult o joacă.

 

Care este cel mai sigur instument pentru tăierea unghiilor?

Fie că apelați la o unghiera bebeluși, fie că apelați la o foarfecuță bebeluși cu vârfurile rotunjite, atenția trebuie să fie la fel de mare. Va trebui să alegeți momentul cel mai potrivit, să aveți  grijă să nu prindeți pielea de sub unghie și să manevrați instrumentul cu atenție sporită. Și chiar dacă apar mici accidente trebuie să dezinfectați obligatoriu zona.

 

O altă metodă, din ce în ce mai apreciată de mămici, este să vă folosiți de unghiera bebelusi specială Baby Nails. Folosind acest instument nu există niciodată riscul rănirii sau accidentării. Asta deoarece:

  • Poate fi folosită de la 0 luni
  • Nu îl poate răni pe cel mic
  • Vine în 3 pachete disponibile: pentru bebeluși de la 0 la 6 luni, pentru bebeluși de la 6 luni la 1 an sau mai mult și setul complet de la 0 luni până la 1 an
  • Este incredibil de ușor de folosit.

 

Baby Nails este un instrument de tăiere a unghiilor, ce include un sistem patentat extrem de simplu: avem un dispozitiv pe care se aplică o serie de benzi adezive, ce se poate pune pe degetul mare al oricăruia dintre părinți și care în contact cu unghiuțele celui mic vor acționa ca o pilă, reducând dimensiunea acestora. Astfel, putem obține dimensiunea dorită pentru unghiile bebelușului relaxați, fără stres și în condiții de maximă siguranță.

Acestă unghieră pentru bebeluși poate fi cumpărată din magazinul online Delamamici.ro.  Tot de aici pot fi cumpărate și o serie de alte produse pentru copii mici extrem de interesante, utile și ingenioase.  Pentru  a consulta oferta sau pentru mai multe detalii vizitați site-ul anterior menționat!