Cum sa aiba un sistem imunitar mai puternic?

Cum sa aiba un sistem imunitar mai puternic?

1
lamai (www.raceala.com)

lamai (www.raceala.com)Orice fiinta mai mica este mai plapanda in fata bolilor ca niciodata. De aceea, pana si copiii mai mici prezinta dezavantajul imbolnavirii mai rapide decat in cazul adultilor care au un sistem imunitar mai puternic.

Toate asemenea lucruri tin de sistemul imunitar al copiilor inca slab dezvoltat. De aceea, multi parinti se intreaba ce pot face pentru a-si feri copiii de boli si infectii si cum anume le poate fi stimulat sistemul imunitar in asa fel incat sa ii poata face mai puternici.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Potrivit specialistilor, imunitatea copiilor se mareste odata ce acestia cresc. Cu toate acestea, alaptatul reprezinta cea mai sigura solutie pentru ca bebelusul sa isi poata lua din lapte acele surse de hrana care il fac incapabil sa se imbolnaveasca. Dupa introducerea diversificarii este indicat sa ii asigurati copilului o dieta destul de echilibrata care sa contina multe fructe si legume sanatoase.

Administrarea Vitaminei C, dar si a vaccinurilor pentru intarirea imunitatii reprezinta solutii eficiente pentru un sistem imunitar mai puternic.

Specialistii in regimuri naturiste sunt de parere ca se poate intari sistemul imunitar al copilului si prin administrarea unor produse ce contin laptisor de matca si propolis care au un rol destul de important in lupta impotriva infectiilor si bacteriilor prezente in organism. Cu toate acestea este indicat ca inainte de  a-I administra astfel de tratamente naturiste sa va asigurati ca nu este alergic l vreunul dintre componentele descrise.

Pentru completarea sistemului imunitar ii puteti adauga zilnic in alimentatie tratamente pentru intarirea imunitatii – de genul Imunogrip junior.
1 comentariu

  1. pe langa alimentatia echilibrata si bogata in vitamine si alti nutrienti esentiali pentru dezvoltarea copilului, eu ii administrez fiului meu, pt intarirea imunitatii, la sfatutul pediatrei un produs din plante, Esberitox N. am ales sa-i dau asta pt ca inceput gradinitei (mersul in colectivitate) si venirea sezonului rece fdac ca racelile si gripele sa bata la usa.

Lasa un comentariu