Cum sa alegem maternitatea?

Cum sa alegem maternitatea?

0
maternitate

maternitate-2

Picture 1 of 2

Sarcina presupune o perioada de ragaz, dar si de informare pentru alegerea maternitatii.

Orice gravida se preocupa inca din timpul sarcinii sa aleaga maternitatea in care il va aduce pe lume pe bebelus. Optand intre maternitatea de stat sau ce privata, dar si efectuarea unei selectii eficiente reprezinta elemente pe care gravida va incerca sa le analizeze cu grija, cantarind avantajele sau dezavantajele fiecaruia.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

In cazul in care gravida are incredere in experienta medicului obstretician care ii supravegheaza sarcina este indicat ca aceasta sa fie supravegheata la nastere tot de catre el. De aceea, in cazul in care medicul este angajat al unei maternitati este de preferat ca gravida sa il urmeze si sa se interneze pentru nastere in maternitatea in care acesta activeaza.

Pot exista situatii in care medicul obstretician sa fie medic al mai multor maternitati – de stat sau particulare. De aceea, pentru a va decide care maternitate sa o alegeti este de preferat sa il intrebati inca din timp asupra beneficiilor fiecarei maternitati, dar si asupra costurilor pe care le implica.

Maternitatea de stat exceleaza prin medici profesionisti, insa conditiile spitalicesti sunt mai putin performante decat in maternitatile private. Maternitatea private prezinta avantajul unui personal calificat, a unor conditii de exceptie, insa costul reprezinta un dezavantaj pentru majoritatea mamicilor.

Foto: http://i0.data.babyonline.ro / http://img.9am.ro
Fara comentarii

Lasa un comentariu