Cum sa avem un copil mai inteligent?

Cum sa avem un copil mai inteligent?

0
copii (www.wgs.sa.edu.au)

copii (www.wgs.sa.edu.au)Orice parinte isi doreste ca propriul copil sa dobandeasca un anumit coeficient de inteligenta. De aceea, Patrick Holford a incercat sa explice modul in care parintii pot reusi sa imbunatateasca inteligenta copilului prin alimentatie.

In cazul in care veti reusi sa dobanditi un stil de viata cat mai echilibrat si o alimentatie bogata in nutrientii necesari propriei sale dezvoltari fizice si intelectuale veti reusi sa atingeti cheia succesului si sa aveti un copil destul de inteligent.

Asadar, in cazul in care iti doresti ca propriul copil sa dobandeasca un coeficient de inteligenta mai ridicat va trebui sa te ghidezi mai mult asupra alimentatiei sanatoase si echilibrate.

De cele mai multe ori grasimile esentiale sunt cele care ii imbunatatesc copilului IQ-ul. De regula, acestea pot fi luate din pestele gras sau din semintele de floarea soarelui. De aceea, nu evitatu sa ii introduceti copilului in alimentatie somon, spada, ton sau macrou.

In cazul in care copilul refuza sa manance zilnic seminte sau peste va trebui sa incerci sa ii ceri sfatul medicului si sa ii introduci in alimentatie anumite suplimente pe baza de grasimi esentiale. Omega 3 este una dintre cele mai cunoscute grasimi esentiale, putand fi disponibila chiar si pe baza de capsule sau in diverse bauturi.