Cum sa-ti construiesti brandul personal de la zero cu Anna Heijker, specialist in comunicare si Owner Pitches & Presentations S.R.L., speaker la Meet the WOMAN!

ana afisAnna Heijker, specialist in comunicare si Owner Pitches & Presentations S.R.L., este speakerul evenimentului Meet the WOMAN!, organizat de Femei in Afaceri in București, marti, 7 octombrie 2014, ora 19:00, la Capital Plaza Hotel. In cadrul evenimentului vei afla „Cum sa-ti construiesti brandul personal de la zero”.

„Reincepem evenimentele de business networking din aceasta toamna cu un subiect ofertant si de interes, atat in viata profesionala, cat si in cea personala. Vom vorbi cu Anna Heijker despre branding personal, despre cum putem reusi sa ne diferentiem si sa ramanem in mintea oamenilor, chiar si atunci cand pornim la drum fara bani, ajutor sau cunostinte”, a declarat Alice Botnarenco, fondatoare si presedinte Femei in Afaceri.

ANNA HEIJKER

Anna Heijker este specialista in comunicare, cu experienta in Olanda, Australia, Vietnam si Romania. Anna s-a specializat in crearea unor mesaje puternice, atat in comunicarea orala, cat si in comunicarea scrisa. A sustinut traininguri pe teme ca: pitching, dezvoltarea abilitatilor de prezentare si vorbire in public pentru ING Bank, LeadersHUB, Camera de Comert Romano-Olandeza, Impact HUB Bucharest si multe altele. A jurizat competitii de public speaking pentru English Speaking Union Romania si a fost speaker la mai multe evenimente de business, printre care Zilele Biz si VoluntEurope.

www.AnnaHeijker.com

Prezentarea Annei Heijker va fi sustinuta in limba engleza.

ACCESUL LA EVENIMENT

Taxa de participare este de 90 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus).Accesul la eveniment se face doar cu rezervare si confirmarea inscrierii. Membrele Femei in Afaceri au prioritate si beneficiaza de 25% discount din costul taxei de participare.

Puteți afla ce beneficii are o membra Femei in Afaceri si sa ascultati testimonialele celorlalte membre!

Inscrierile se fac la: inscrieri@femei-in-afaceri.ro, iar detalii suplimentare se obtin la: 0762 677 111.

DESFASURATORUL EVENIMENTULUI
18:30 – Inregistrarea participantelor & coffee

19:00 – Inceputul evenimentului

19:15 – Prezentarea fiecarei participante si a businessului/jobului pe care il are

20:00 – Prezentarea unei afaceri

20:10 – Sustinerea temei de catre speakerul evenimentului

20:20 – Q&A • 20:40 – Tombola cu premii oferite de parteneri

20:45 – Business Networking

URMATORUL EVENIMENT

Marti, 25 noiembrie 2014 – Speaker: Ilinca Paun, Managing Director la Colliers International, Romania.

DESPRE FEMEI IN AFACERI

Infiintata in 2009 de Alice Botnarenco, organizatia Femei in Afaceri dezvolta proiecte care se adreseaza antreprenoarelor si femeilor care lucreaza in companii. In 2012, a reprezentat Romania la Global Summit of Women, cel mai mare forum economic international pentru femei, a relansat site-ul www.femei-in-afaceri.ro, pozitionat ca un portal cu informatii din mediul feminin de afaceri, si a creat prima platforma online de business dedicata femeilor din Romania.

Pornita initial ca o comunitate online, Femei in Afaceri numara in prezent peste 2000 de membre in grupul de pe Linkedin si cateva mii de participante la cele peste 200 de evenimente de business networking desfasurate pe parcursul a 5 ani de existenta.

Informatii complete despre eveniment pe site-ul FEMEI in AFACERI

Anna Heijker - Communications Specialist (2)

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare