Cum scapam de paduchi?

Cum scapam de paduchi?

Studiile releva ca in peste 25 de state, paduchii au dezvoltat o noua forma de epidemie, acestia fiind mult mai evoluati si opunand rezistenta tratamentelor naturiste.

Sezonul de inceput de scoala este inca printre noi, ceea ce inseamna ca este momentul sa incepem lupta impotriva paduchilor. Anual, se raporteaza intre 6 si 12 milioane de cazuri pe continentul american, la copiii cu varsta cuprinsa intre 3 si 11 ani, conform unui centru de control si preventie al bolii.

Acum, studiile stiintifice demonstreaza ca parintii au si mai multe motive de ingrijorare cu privire la paduchi. In mai mult de 25 de state, paduchii au ajuns intr-o stare evolutiva foarte dezvoltata si sunt rezistenti tratamentelor naturiste.

Din 109 persoane care au fost testate, 104 contineau un nivel ridicat de mutatii de gene, care au fost relationate cu rezistenta unor anumiti compusi chimici numiti piretroide. Permetrinul este compusul chimic din compozitia a aproape tuturor tratamentelor de pe piata, iar acesta este o parte din familia piretroidelor.

Nu te panica! Rezistenta paduchilor poate fi controlata prin utilizarea unor substante chimice diferite, care sunt disponibile numai prin prescriptie medicala, dupa cum s-a mentionat intr-un comunicat de presa.