Cursa Jogging in Scutece sustinuta pentru al doilea an consecutiv de Programul SAMAS, in cadrul Bucharest Marathon Sambata alergam in familie

SAMAS - JiS (2)Programul SAMAS – Sanatate pentru Mame și Sugari este prezent pentru al doilea an consecutiv in calitate de partener la lnternational Bucharest Marathon, venind astfel in intampinarea dorintei parintilor de a le insufla copiilor un stil de viata sanatos, care implica grija pentru o nutritie corecta și pentru practicarea mișcarii in mod regulat. Aceasta este premisa organizarii cursei Jogging in Scutece, care va avea loc sambata, 4 octombrie, la ora 12:30, in Piata Constitutiei.

Dupa succesul de care s-a bucurat anul trecut, cand au participat peste 200 de mamici și tatici, Cursa Jogging in Scutece sprijinita de Programul SAMAS – Sanatate pentru Mame și Sugari continua, fiind deschisa tuturor parintilor care au copii cu varsta cuprinsa intre 6 luni și 4 ani. Joggingul cu caruciorul este un prilej de divertisment și socializare, dar și de a face sport in familie, petrecand timpul liber impreuna. De asemenea, parintii care prefera sa iși transporte bebelușii in sisteme de tip marsupii sunt așteptati sa se inscrie și sa participe la cursa, cu mentiunea ca nu vor alerga, ci vor opta pentru mers alert.

Am creat programul SAMAS din grija pentru mame și sugari, pentru a ajuta mamele sa ia decizii pertinente in ceea ce priveşte ingrijirea lor şi a bebeluşului lor. Și cum increderea in fortele proprii și bucuria copilariei se invata și ele, ii așteptam sambata la cursa Jogging in Scutece pe toti acei parinti care doresc sa petreaca timp de calitate cu copiii lor. Garantam distractie și voie buna fara febra musculara”, a declarat Ana Maita, Purtator de Cuvant al Programului SAMAS, indemnandu-i pe parinti ca sambata, 4 octombrie, sa alerge in familie.

Jogging in Scutece este una dintre activitatile preferate atat de mamele care vor sa-și recapete forma de dinainte de naștere, cat și de tatii care prefera sa petreaca timpul cu juniorii lor intr-un mod dinamic. Mai mult decat atat, este o actiune dedicata tuturor acelor parinti care sunt obișnuiti sa faca genuflexiuni dupa jucariile piticului sau pentru care mersul vioi in parc este o activitate cotidiana.

Distanta cursei este de 800 m, timpul de desfașurare este nelimitat, iar premiile sunt acordate prin tragere la sorti pentru 5 participanti curajoși care trec linia de finish. Fiecare dintre cei 5 caștigatori vor primi o trotineta și o genta termoizolanta.

Inscrierea este gratuita și se realizeaza pe site-ul bucharest-marathon.com, la sectiunea Cursa copiilor/Jogging in scutece, sustinuta de SAMAS. Toti participantii primesc un tricou inainte de start, iar cei care ajung la finalul cursei primesc și o medalie care atesta faptul ca au ajuns la linia de finish.

Pentru mai multe informatii despre cursa Jogging in Scutece puteti accesa linkul www.bucharest-marathon.com/jogging-in-scutece/, iar mai multe detalii despre Programul SAMAS gasiti la www.programsamas.ro. Programul SAMAS a creat prima Retea de Asistenta de Sanatate pentru Mame şi Sugari, pentru a ajuta mamele sa ia decizii pertinente in ceea ce priveşte ingrijirea lor şi a bebeluşului lor. Astfel, mamele pot apela pentru a beneficia de servicii personalizate in cea mai importanta perioada a maternitatii: sarcina, naşterea, nutritia şi ingrijirea copiilor pana la 3 ani.

SAMAS - JiS 2 (2).jpg  3

 

Related Posts

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recente

Categorii Populare