Decor dupa reguli feng-shui pentru camera copilului

Decor dupa reguli feng-shui pentru camera copilului

0

Odata cu venirea ei pe lume, Allegra a beneficiat de o camera nou-nouta. Parintii ei au avut grija sa-i creeze un univers care sa se supuna regulilor feng-shui si sa dispuna de o atmosfera odihnitoare.

thumb_341_x_510_16139-decor-dupa-reguli-feng-shui-pentru-camera-copilului-1

Picture 1 of 4

Camera micutei a fost amenajata odata cu restul casei, care este recent construita. Demersul nu a fost tocmai usor, deoarece aproape toti peretii incaperii beneficiaza de ferestre. Si totusi, patutul a fost amplasat astfel incat Allegra sa fie ferita de energii negative.

Pentru a contura un ambient odihnitor, prielnic unui bebelus, parintii fetitei au avut grija ca acesta sa nu contina obiecte sau decoratiuni in culori stridente sau care infatiseaza animale agresive. Ca atare, au considerat ca cel mai potrivit este un interior alb, cu mici accente pastelate. In ceea ce priveste piesele de mobilier si accesoriile, le-au achizitionat de la magazinul IKEA. Desi obiectele vechi nu-si au locul intr-un decor creat conform regulilor feng-shui, totusi s-a facut o exceptie in privinta perdelelor (mostenire de la bunica).

Accesoriile, menite sa ofere culoare decorului, urmeaza sa fie schimbate si completate in timp, pe masura ce Allegra va creste. Din acest motiv, peretii au fost decorati cu stickere ce pot fi inlocuite foarte usor, si nu cu picturi murale.

In prezent, camera Allegrei a suferit mici modificari si a fost accesorizata in functie de preferintele ei actuale pentru animalute. Treptat, in decor isi vor face aparitia obiecte mai colorate (lampi, covor), insa va fi pastrata baza alba, oferita de mobilier.