Decor pentru camera unui adolescent

Decor pentru camera unui adolescent

Atunci cand si-au achizitionat o noua locuinta, Tudor si mama sa au luat toate deciziile impreuna. Asa ca era firesc ca atunci cand s-a pus problema amenajarii propriei camere acesta sa isi aleaga singur mobilierul si accesoriile.

thumb_341_x_510_15109-decor-pentru-camera-unui-adolescent-2

Picture 1 of 3

Cei doi au cautat timp de 2 ani locuinta perfecta pentru ei. In cele din urma au ales un apartament spatios (112 mp), care urma sa le fie predat complet finisat. Apartamentul a fost contractat in stadiul de proiect, prin urmare proprietarii aveau posibilitatea sa implementeze modificari in privinta dotarilor si finisajelor, cu un cost suplimentar.

Pentru ca Tudor petrece mai mult timp acasa, mama lui a decis sa ii cedeze lui dormitorul matrimonial, nevoia lui de spatiu fiind mai mare. Tudor a fost foarte implicat in amenajarea locuintei si fireste in cea a propriei camere. Baiatul si-a dorit in primul rand un pat mare si un televizor pe masura.

Zona de birou si studiu a fost absolut necesara, asa ca s-a trasat necesarul de mobilier pentru decorul acestei camere in functie de preferintele si nevoile destinatarului. Inca de la inceput, cei doi si-au dorit o amenajare moderna, care sa includa cat mai putina mobila, dar aceasta sa fie practica si fireste estetica. Pentru dormitorul lui, Tudor a ales mobilier din doua game diferite de la IKEA, pentru a contura un decor bicromatic. Patul, noptierele si dulapul de haine au finisaj natural, de lemn, in timp ce corpurile de depozitare si mobilierul dedicat zonei de studiu sunt albe.

Acestea din urma sunt repartizate pe peretele opus patului si asigura suficient spatiu pentru carti, reviste, jocuri, rechizite si aparatura audio-video, atat la nivelul politelor, cat si in compartimente inchise. Spatiul de depozitarea a fost suplimentat cu ajutorul unor cutii mari de carton, achizitionate tot de la IKEA, in care pot fi „ascunse” lucrurile pe care nu trebuie sa le ai mereu la indemana.