Diamonds Body ofera mamicilor un moment de rasfat!

Diamonds Body, in “complicitate” cu Mos Nicolae, iti ofera un moment de rasfat doar pentru tine. Participa in perioada 6 – 14 decembrie la concursul nostru si poti castiga un premiu special, care te va ajuta sa devii cea mai frumoasa mamica!
Premiul consta intr-un tratament facial complet, la salonul Diamonds Body, care contine urmatoarele sedinte:
– 1 sedinta microdermoabraziune
– 1 sedinta drenaj limfatic
– 1 sedinta ultrasunete facial ( antirid si hidratare)
– 1 masca botox

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne spui de ce este important ca o mamica sa fie frumoasa si ingrijita?

Lasa-ne raspunsul tau la sectiunea de comentarii a articolului. Foloseste o adresa de e-mail valabila, pe care o verifici frecvent, pentru ca altfel nu te vom putea contacta!

Castigatorul va fi extras prin tragere la sorti si anuntat pe data de 14 decembrie.

Premiul este valabil in decurs de o luna de la finalizarea concursului, pe baza de programare. Daca vrei sa mergi la salon in decembrie, ia si cateva prietene cu tine pentru ca numai in aceasta luna ele beneficiaza de o reducere de 50% la orice tratament facial.

Diamonds Body este un salon de infrumusetare care ofera tratamente de ultima generatie in materie de slabire, tonifiere, detoxifiere, tratamente impotriva vergeturilor, tratamente faciale si multe altele, toate acestea fiind sustinute de un personal calificat, deosebit de amabil si primitor. Cei ce vor pasi pragul locatiei Diamonds Body vor avea parte atat de energia data de muzica, cat si de servicii de inalta calitate si de o atmosfera degajata.

Asadar, aveti o multime de motive pentru a participa la concurs. Mult succes!

Afla mai multe informatii despre Salonul Diamonds Body aici: http://www.diamondsbody.ro/Salon-Cosmetica-Infrumusetare-Bucuresti/2012/Acasa.html

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare