Distractie hi-tech cu consola Xbox 360, in cel mai atractiv pachet al...

Distractie hi-tech cu consola Xbox 360, in cel mai atractiv pachet al anului

0
Xbox

XboxTe-ai gandit cum ar fi sa cumperi un singur cadou pentru intreaga familie? Dar care ar putea fi acel obiect pe placul tuturor?

TNT Games, divizia de gaming a companiei RHS, ofera acum in Romania cele mai noi produse din gama Xbox 360 de la Microsoft, consola care a revolutionat experienta de gaming in intreaga lume.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Cei care doresc gaming de cel mai inalt nivel, cu cea mai buna grafica posibila, pot descoperi noul pachet – consola Xbox 360 Slim 250 GB cu jocurile Forza Motorsport 3 si Crysis 2, cu incepere din 17 decembrie in hypermarket-urile Real din Bucuresti, precum si in Diverta Baneasa, intr-o atmosfera animata.

Consola Xbox 360 Slim 250GB beneficiaza de cel mai nou design slim Microsoft si se comercializeaza impreuna cu jocurile Forza Motorsport 3 (joc de curse auto cu cele mai puternice masini din lume) si Crysis 2 (cel mai spectaculos joc de tip First Person Shooter SF din 2011).

Pachetul va deveni disponibil initial in reteaua de hypermarket-uri Real si in Diverta Baneasa, la pretul promotional de 1199 lei.

Pasionatii vor putea testa consola in zonele special amenajate din magazinele bucurestene:

  • Diverta Baneasa (sambata, 17 decembrie)
  • Real AFI Cotroceni (sambata, 17 decembrie)
  • Real Pan Vitan (duminica, 18 decembrie)
  • Real Pallady (vineri, 23 decembrie)
  • Diverta Baneasa (vineri, 23 decembrie)
  • Real AFI Cotroceni (sambata, 24 decembrie)

Atat Forza Motorsport 3, cat si Crysis 2 au o grafica spectaculoasa, de un realism uimitor: jucatorii vor fi cu siguranta fascinati de realismul lor. Ambele jocuri au castigat numeroase premii acordate de publicatii de renume mondial in domeniul jocurilor video si utilizeaza la maximum capacitatea grafica a consolei Xbox 360.

In plus, consola din bundle-ul Xbox 360 250 GB Slim cu Forza Motorsport 3 si Crysis 2 ofera Wi-Fi integrat, astfel ca este usor sa legi prietenii si sa joci in meciuri on-line.

Spatios, hard disk-ul de 250 GB ofera suficient loc pentru jocuri arcade, filme, demo-uri, salvari si chiar jocuri full Xbox 360.
Fara comentarii

Lasa un comentariu