“Domnisoara Poimaine si joaca de-a Timpul” la Cluj

[imagebrowser id=1678]Lansare de carte si atelier de creativitate pentru copii!
Curtea Veche Publishing invita cititorii de toate varstele la evenimentul de lansare a cartii “Domnisoara Poimaine si joaca de-a Timpul” de Adina Rosetti, cu ilustratii de Cristiana Radu, joi, 24 aprilie, de la ora 18.00,in libraria Carturesti din Cluj. Timpul se va opri in loc si Domnisoara Poimaine ne va invita, cu mic cu mare, la o lansare cu povesti si la un atelier special de creativitate si desen, coordonat de Iuliana Radu, ilustratoarea cartii publicate la Curtea Veche.
Copiii care vor neaparat sa afle „de ce azi e azi si cum se transforma in maine”, daca “a trecut ieri sau urmeaza sa vina” sau „ce-i aia poimaine si de ce nu vine mai repede” pot face cunostinta cu personajele cartii “Domnisoara Poimaine si joaca de-a timpul” de Adina Rosetti, cu ilustratii de Cristiana Radu, aparuta la editura Curtea Veche. Cartea se adreseaza copiilor cu varste cuprinseintre 3 si 8 ani siisi doreste sa raspunda,intr-o maniera ludica si creativa,intrebarilor pe care le pun cei mici despre timp. Domnul Azi, batrana doamna Ieri, domnisoara Poimaine, Vrajitoarea Niciodata si spiridusul Vreodata isi dau intalnirei ntr-o poveste amuzanta in care timpul incepe sa curga mai repede ca de obicei, asa cum fantazeaza toti copiii cand sunt mici si nerabdatori sa creasca mai repede.
Adina Rosetti a umplut in copilarie caiete cu compuneri despre extraterestri, a aterizat din greseala la o facultate economica si a devenit apoi scriitoare si jurnalista. A scris articole, reportaje si povesti pentru Dilema Veche, Time Out, Elle, Esquire, BeWhere, Formula As, Unica si alte publicatii. Este autoarea romanului Deadline (2010, 2011) publicat la Curtea Veche Publishing si aparutin Franta la editura Mercure de France (2013).in timpul liber inventeaza povesti pentru cei doi copii ai ei, Clara (8 ani) si Anton (3 ani), si sta cu nasul in carti.
Ca toti copiii Cristiana Radu s-a jucat de cand se stie cu creionul, hartia si povestile. Spre deosebire de majoritatea adultilor, ea inca nu s-a oprit. A absolvit sectia de pictura si apoi un master in arte vizuale,in 2006, la Universitatea Nationala de Arta Bucuresti.in prezent exploreaza cararile artei vizuale contemporane cu aceeasi placere cu care traseazain continuare pe hartie personaje si povesti, decoreaza camere pentru copii sau tine ateliere de desen pentru mari si mici.
Partener media: Radio Itsy Bitsy

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare