Elful KRULLIG isi activeza super-puterile pentru educatia copiilor

Elful KRULLIG isi activeza super-puterile pentru educatia copiilor

Salut! Eu sunt KRULLIG si inainte de a-ti povesti mai multe despre mine, as vrea sa te gandesti cate s-ar putea realiza daca oamenii ar avea deplina incredere in fortele lor. Cat timp te gandesti, am sa-ti povestesc despre familia elfilor, din care fac parte si despre super-puterile mele. Dincolo de culoarea verde si de urechile mari, cu ajutorul carora aud toate dorintele copiilor, mai am un dar – acela de a transforma fiecare litera invatata de un copil in incredere in sine.

elf

Picture 1 of 4

Si nu ma opresc aici! Pot sa te fac si pe tine un super-erou! Cum? Povesteste lumii intregi despre campania Jucariilor de Plus: pentru fiecare jucarie de plus sau carte de povesti cumparate din magazinul IKEA in perioada 3 noiembrie 2013 – 4 ianuarie 2014, IKEA Foundation doneaza un euro pentru educatia copiilor.

Fii aliatul meu si impreuna putem sa le oferim copiilor mai multa incredere in sine, pentru un viitor mai bun.

Suntem alaturi de copiii din intreaga lume inca din 2003, de cand a inceput Campania Jucariilor de Plus si ne mandim ca fundatia caritabila IKEA Foundation a donat 57 milioane de Euro catre UNICEF si Salvati Copiii ajutand peste 10 milioane de copii din 45 de tari sa aiba acces la educatie si, prin asta, sa aiba sansa unui bun inceput in viata.

In Romania sustinem proiectul dezvoltat de Salvati Copiii: Sanse egale pentru toti copiii, intr-o societate fara discriminare, ce beneficiza de o sponsorizare de 1,5 milioane de Euro din partea IKEA Foundation.
Acest proiect are ca scop combaterea discriminarii impotriva a doua dintre cele mai vulnerabile grupuri de copii din Romania: copiii de etnie Roma si copiii ce prezinta risc pentru a dezvolta o problema de sanatate mintala.

In perioada iunie-decembrie 2012, IKEA Foundation si Salvati Copiii Romania au ajutat peste 1.400 de copii din familii defavorizate sa aiba acces la consiliere. 200 de copii Romi au participat la gradinite estivale si activitati pregatitoare pentru primul an de scoala si 895 de parinti au invatat despre importanta educatiei in cadrul unor ateliere parentale. Si nu vrem sa ne oprim aici. Fiecare super-erou de plus duce planurile noastre mai departe, iar visele copiilor mai aproape de a se indeplini.