Esti responsabil de sanatatea copilului tau!

Esti responsabil de sanatatea copilului tau!

0
sanatate bebelus doctor (http://www.freedomhealthnet.com)

sanatate bebelus doctor (http://www.freedomhealthnet.com)Vrei ca sanatatea copilului tau sa nu fie in pericol ? Asigura-te ca ii oferi puiului tau ce este cel mai bun pentru a evita neplacerile.

Riscul obezitatii a crescut de la an la an chiar si in randul copiilor. Neatentia, timpul niciodata suficient ne determina din pacate sa nu ii acordam copilului atentia pe care o merita, insa mai tarziu constatam cu regret ca vinovatii suntem noi.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Dulciurile, masa servita la ore inadecvate, lipsa fructelor si a legumelor din alimentatie, lipsa hidratarii, timpul indelungat petrecut in fata calculatorului sau a televizorului, mancarea gustoasa de la fast-food, toate reprezinta calea sigura catre obezitate.

Daca vrem sa avem copii sanatosi si sa fim sanatosi la randul nostru, trebuie sa ne asiguram ca ii dam un bun exemplu copilului prin noi insine, prin stilul nostru sanatos sau nu de viata pe care il alegem.

Daca alimentatia este o problema pentru noi, daca suntem neglijenti sau neatenti, este timpul sa analizam problema si sa luam masuri, pentru ca nu este inca prea tarziu ! Copilul nostru trebuie sa aiba un regim bogat in vitamine si proteine, iar hrana cea mai sanatoasa pentru oricine este constituita din fructe si legume consumate zilnic. Daca stiti ca aveti un copil care iubeste foarte mult mancarea de la fast-food, este bine sa ii explicati ce efecte nocine asupra sanatatii poate avea aceasta daca este consumata in mod regulat. O data sau de doua ori pe saptamana este suficient pentru oricine sa serveasca un astfel de tip de mancare.

Cele care ne ridica mereu probleme tuturor sunt dulciurile, care provoaca adesea carii suparatoare celor mici. Si acestea trebuiesc consumate sub observatie si cu moderatie. Cantitatea admisa de zahar a organismului este de 15 grame zilnic, deci o acadea, cateva bombonele sau putina ciocolata ii va fi suficienta pentru o zi. Copilul nu trebuie sa aiba alimentatia alcatuita numai din dulciuri, intrucat acestea nu asigura aportul de vitamine necesar organismului !
Fara comentarii

Lasa un comentariu