Eu, parinte, ghemotoc la emisiunea bebelu.ro

Eu, parinte, ghemotoc la emisiunea bebelu.ro

Nicoleta Capraru si Ioana Agachi, cele doua jumatati de la euparinteghemotoc.blogspot.ro, au fost invitatele zilei de 1 noiembrie la emisiunea bebelu.ro.

Nicoleta si Ioana sunt psihoterapeuti si mamici si au avut stralucita idee de a organiza o serie de ateliere dedicate femeile insarcinate si copilasilor de pana in 2 ani. Asa cum spune chiar Nicoleta eu,parinte,ghemotoc inseamna parenting, ateliere jucause, dezvoltare personala, ghemotoceala. De ce ghemotoceala? Pentru ca ghemotocul este un inceput, o incalceala, o provocare, o continua transformare. Fie ca este vorba de noi, ca parinti la inceput de drum, fie ca este vorba de copiii nostri intr-o continua dezvoltare, la un moment dat cu totii putem fi ghemotoci.
Ghemotocii sunt jucausi, alerti si deschisi catre nou, din cale afara de creativi si te iau tot timpul prin surprindere. Departe de a fi perfecti, ei cauta si ravnesc la dezvoltare. Ce-i place cel mai mult ghemotocului bebe este sa il provoace pe parintele ghemotoc, si uite asa incepe Jocul, inca din burtica :)! In materialul video atasat puteti afla detalii despre atelierele dedicate burticilor si parintilor: de ce este nevoie de ele, ce pot invata parintii in cadrul lor, si bineinteles unde se organizeaza si cat costa.