EUBIOTIC® Sinbio sau cum sa iti imbunatatesti tranzitul intestinal lent in doar 7 zile

[imagebrowser id=1732]LabormedAlvogen, companie farmaceutica romaneasca, lanseaza EUBIOTIC® Sinbio, un supliment alimentar care contribuie la ameliorarea problemelor asociate tranzitului intestinal lent.

Tranzitul intestinal lent, balonarea, constipatia sunt probleme pe care le intalneste fiecare dintre noi, dar exista o metoda prin care acestea pot sa dispara foarte usor. EUBIOTIC® Sinbio este un supliment alimentar care reuseste sa inlature toate aceste probleme fara sa lase altele in urma. Incepand cu luna aprilie, EUBIOTIC® Sinbio este disponibil in farmaciile din toata tara.

Pentru a gasi o rezolvare la problemele de tranzit intestinal lent, trebuie mai intai sa intelegem ce le cauzeaza. Cea mai frecventa cauza de constipatie este dieta saraca in fibre alimentare si bogata in grasimi provenite din branza, oua si carne. De asemenea, consumul insuficient de lichide, lipsa de exercitiu fizic, schimbarile din viata de zi cu zi (graviditatea, inaintarea in varsta, calatoriile), sindromul intestinului iritabil, consumul excesiv al anumitor medicamente, pot cauza de asemenea probleme de constipatie.
EUBIOTIC® Sinbio este un sinbiotic, ceea ce inseamna ca are la baza o combinatie de probiotice si prebiotice, care ne sunt necesare in egala masura. Probioticele sunt microorganisme vii, ce au un impact pozitiv asupra organismului, ajutand la refacerea microflorei intestinale si la reechilibrarea tranzitului intestinal fiziologic. Prebioticele sunt tipuri complexe de amidon sau zaharuri din alimente care ajuta intestinul sa ofere conditii bune de viata pentru bacteriile “bune”. Prebioticele contribuie deci la crearea unui mediu sanatos in intestin.
EUBIOTIC® Sinbio imbunatateste tranzitul intestinal, fiind benefic in caz de constipatie. In plus, datorita probioticelor, EUBIOTIC® Sinbio ajuta organismul sa se apere impotriva microorganismelor daunatoare din intestin, microorganisme care ar putea provoca simptome digestive neplacute sau tulburari de tranzit intestinal.
Spre deosebire de laxativele traditionale, EUBIOTIC® Sinbio are o actiune naturala, fiziologica asupra florei intestinale, actioneaza asupra cauzei si nu da dependenta.
Pentru primele efecte, este recomandata o cura minima de 7-14 zile, timp in care trebuie administrate zilnic 1-2 plicuri de EUBIOTIC® Sinbio. Cu toate acestea, daca doriti sa va imbunatatiti pe termen lung tranzitul intestinal, durata optima de administrare la adulti este de 4-6 saptamani.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare