Evaluari medicale gratuite la Spitalul Arcadia din Iasi

Evaluari medicale gratuite la Spitalul Arcadia din Iasi

In perioada 11 – 30 iunie, Spitalul Arcadia din Iasi ofera pachete medicale gratuite de evaluare in specialitatile Pediatrie si Medicina Interna, pentru trei categorii de afectiuni.

 

4851. Pentru copii cu deficite metabolice, se ofera:
• servicii medicale multidisciplinare: analize de laborator, consultatie Pediatrie, consultatie ORL;
• 1 noapte de spitalizare.

Pachetul este destinat copiilor care prezinta: tulburari de crestere (stagnare a ritmului de crestere sau dezvoltare insuficienta in raport cu varsta), tulburari de apetit sau alimentatie deficitara in privinta anumitor categorii de nutrienti, prezenta resturilor alimentare nedigerate in scaun, stari nejustificate de apatie si oboseala, tulburari nejustificate de somn (agitatie excesiva sau intreruperi repetate ale somnului, accese de plans pe durata noptii etc.).

2. Pentru copii cu varsta de peste 7 ani, cu diagnostic de enurezis nocturn (urinare involuntara in timpul noptii), se ofera:
• servicii medicale multidisciplinare: analize de laborator, ecografie reno-vezicala, consultatie Pediatrie, consultatie ORL, evaluare psihologica;
• 1 noapte de spitalizare.

Pachetul de evaluare permite stabilirea cauzei precise a enurezisului nocturn, prin investigarea posibilei patologii organice si cronice de natura renala, neurologica sau endocrinologica si prin realizarea profilului psihologic al copilului, precum si instituirea tratamentului adecvat, in functie de rezultatul evaluarii.

3. Pentru adulti cu varsta de peste 45 ani, fumatori sau cu alti factori de risc cardiovascular si respirator, se ofera:
• servicii medicale multidisciplinare: analize de laborator, ecografie abdomen total, radiografie toracica Rx, spirometrie, consultatie Medicina Interna, consultatie ORL, consultatie Cardiologie, electrocardiografie ECG;
• 1 noapte de spitalizare.

Pachetele gratuite de evalurare pot fi accesate de orice persoana asigurata CAS care intruneste criteriile de internare de mai sus, indiferent de judetul de resedinta. Data limita pentru internare: 30 iunie. Pentru pacientii care necesita o perioada mai lunga de internare, serviciile suplimentare fata de pachetele de mai sus, prestate incepand cu a doua zi de spitalizare, vor fi achitate conform ofertelor de pret in vigoare.

Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920 sau contactati Serviciul de Relatii cu Clientii folosind adresa de e-mail: [email protected]