“Fata babei si fata mosneagului”

“Fata babei si fata mosneagului”

0
afis fata babei si fata mosului

afis fata babei si fata mosuluiDomini, Domini va invita duminica, 22 Mai incepand cu ora 13:00 la o noua intalnire cu “Fata babei si fata mosneagului” o adaptare scenica de Valentin Dobrescu va fi prezentata  in premiera la Bucuresti, pe scena Palatului National al Copiilor de catre minunatii actorii ai Teatrului pentru Copii si Tineret “COLIBRI” din Craiova.

Veti urmari “Fata babei si fata mosneagului”, o poveste clasica despre doua fete, diferite una de cealalta, o piesa cu morala, fascinanta. Personajele, interpretate cu umor si originalitate, reprezinta un exemplu pentru noi toti. Bunatatea, cinstea si modestia fetei mosneagului, rasplatite pe masura, sunt puse in opozitie cu rautatea, invidia si lenea fetei babei, care va primi si ea totul dupa inima sa.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

“Fata babei si fata mosneagului” – un spectacol  cu actori si papusi, vesel, frumos ce merita sa fie vazut de catre toti copiii.

Saptamana trecuta, in cadrul Festivalului  Teatrelor de Papusi “Scanteia de Aur” desfasurat  la Kragujevac (Serbia)  piesa a obtinut doua premii importante, respectiv “Premiul pentru cea mai buna regie” atribuit lui Todor Valov (Bulgaria) si “Premiul pentru creatia de papusi “ atribuit scenografei bulgare Stefka Kyuvlieva (Bulgaria).

„Fata babei si fata mosneagului” de Valentin Dobrescu dupa Ion Creanga, realizat in regia lui Todor Valov. Scenografia este semnata de Stefka Kyuvlieva, muzica de Alin Macovei-Moraru, iar din distributie fac parte: Oana Stancu, Alis Ianoş, Rodica Prisăcaru, Mugur Prisăcaru, Ionica Dobrescu, Adriana Ioncu si Daniel Mirea.

Biletele se gasesc la punctele Vreau Bilet din Unirea Shopping Center etj.2, Baneasa Shopping City – zona Carrefour  Feeria,  la locul de joaca Gymboland din AFI Palace Cotroceni, la Palatul National al Copiilor sau online www.vreaubilet.ro si www.mariadomina.ro. Pretul unui bilet variaza intre 15 lei si 20 lei in functie de categoria de loc.

Eveniment organizat de Asociatia Culturala Maria Domina si promovat de Agentia Vreau Bilet.

 
Fara comentarii

Lasa un comentariu