Festivalul Fall in Love, de la Palatul Mogoșoaia, se amână pentru septembrie 2021

FALL IN LOVE FESTIVAL, care a marcat anul trecut trecerea de la ultima zi de vară la prima zi de toamnă, într-un decor de poveste, la Palatul Mogoșoaia își va redeschide porțile în septembrie 2021. Această decizie vine în contextul restricțiilor guvernamentale adoptate pentru prevenirea pandemiei de COVID-19.

Muzica ne ține totuși împreună, indiferent de situație, iar cei indragostiți de ea, de vibe-urile pline de energie ale verii și de iarbă verde, vor putea marca încheierea sezonului de vara 2021 prin participarea la cel dintâi festival al toamnei: Fall in Love. Artiștii străini confirmați pentru ediția din acest an și-au reconfirmat participarea pentru ediția din 2021. Până atunci, trebuie să ne bucurăm de viață în diferite moduri și să fim entuziasmați pentru ceea ce va urma.

Cei care au achiziționat deja bilete pentru ediția din toamnă 2020 au urmatoarele opțiuni:

• păstrarea biletului achiziționat pentru data în care festivalul a fost reprogramat;
• transformarea contravalorii biletului/biletelor achiziționate într-un Voucher, valabil până la data de 30 septembrie 2021 ce va putea fi utilizat pentru toate evenimentele organizate de Bazar Production S.R.L. și prezente cu bilete la vânzare pe www.bilete.ro;
• transformarea contravalorii biletului/biletelor achiziționate într-un Voucher, valabil până la data de 30 septembrie 2021, ce va putea fi utilizat pentru toate evenimentele disponibile cu bilete la vânzare pe www.bilete.ro.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare