Fostul iubit al Ozanei Barabancea încurajează românii să nu mai poarte măşti: „Soluţia nu e să te protejezi, ci să te împuterniceşti“ – VIDEO

Consultantul de imagine pentru bărbaţi Cezar Ionaşcu a publicat un videoclip, pe reţelele de socializare, prin care îndeamnă românii să nu mai poarte măşti de protecţie împotriva coronavirusului.

Cezar Ionaşcu, autor al ghidului „Manual de utilizare a sorţii sau viaţa post-pandemie“, a publicat un videoclip pe rețelele de socializare un clip care a stârnit un val de revoltă.

Renunțarea la mască și „împuternicirea”

Fostul iubit al Ozanei Barabancea declară la finalul videoclipului că soluţia împotriva noului virus nu este „să te protejezi, ci să te împuterniceşti“.

În urmă cu două săptămâni, Cezar Ionașcu publica un filmuleţ în care încuraja oamenii, într-o piaţă aglomerată, să-şi dea măştile jos, cu mesajul „Sus inimile“.

Cezar Ionaşcu face 750.000 euro învăţându-i pe români cum să se îmbrace:„Pentru perioada iunie 2019-iu­nie 2020 vizăm o cifră de afaceri de 2,5 mi­lioane de euro.“

Cezar Ionaşcu a pus pe picioare în 2009 un business care oferă con­sul­tanţă pentru alegerea unei ţinute co­recte care a ajuns la jumătatea acestui an la afaceri de 750.000 de euro.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare