Gradinita Busy Bees Academy

Gradinita Busy Bees Academy

cresa-gradinita-Busy-Bees-Academy

cresa-gradinita-Busy-Bees-AcademySuntem Busy Bees Academy, cresa – gradinita, si ne place sa spunem ca suntem un stup care primeste albinute si le invata cu blandete, prin cultivarea experientelor, cat de frumoasa este viata la aceasta varsta.

Busy Bees Academy a dezvoltat programe interactive de invatare adaptate grupei de varsta a copilului. Planul  educational urmareste un curriculum international si se desfasoara pe arii de interes astfel incat la finalul zilei va acumula cunostinte noi, intr-un mod distractiv , antrenant si deloc obositor.

Indrumat de educatori va  descoperi fascinantele personaje din carti, accesand Mica biblioteca. Pentru ca in stupul nostru nimic nu se face in zadar, pregatim copiii pentru a face fata situatiilor din viata de zi cu zi  ne folosim de activitatile cotidiene , dezvoltandu-le simtul practic si sigurata de sine. Intr-un cuvant : ne jucam, invatam, gatim, mancam si apoi cantam.

Activitatile artistice, de cunoastere, dar si cele sportive fac parte din aria noastra de studiu.. In acest sens oferim doua programe noi incluse in tarifele standard ale gradinitei:

  • programul de gimnastica Little Gym unde copiii sunt antrenati de la cele mai mici varste, pentru dezvoltarea mobilitatii , motricitatii si  echilibrului  sub atenta indrumare a unui  profesor specializat

si

  •  programul Musical Bees destinat invatarii limbii engleze prin cantec si miscare,

Stim cu totii, ca  alimentatia inseamna sanatate, iar noi acordam foarte multa atentie acestui aspect, astfel incat toate alimentele oferite la masa micutilor sunt preparate in bucataria proprie, cu meniu diversificat ce respecta necesitatile nutritionale specifice fiecarei grupe de varsta.

Este important sa stiti ca o echipa medicala formata dintr-un  medic pediatru si un asistent medical vor supraveghea permanent si depista  din timp, prin consultatii frecvente, orice problema de sanatate a copilului.

In derularea programului, copiii dumneavostra vor fi sustinuti cu multa dragoste in orice activitate. Punctul lor de vedere va fi luat in seama si fiecare cerinta venita din partea educatorilor va fi motivata prin puterea exemplului, astfel incat micutul va intelege importanta fiecarei solicitari.

Pe parcursul procesului de invatare,persoane specializate din Busy Bees Academy descopera si stimuleaza abilitatile individuale ale copiilor.

La sfarsitul fiecarui trimestru se  intocmeste un portofoliu individual  care urmareste evolutia lui in aceasta perioada din punct de vedere psihopedagogic si motric. Parintii sunt informati in scris si verbal despre progresele si aptitudinile copiilor.

Suntem de parere ca orice strop de afectiune investit in copil sporeste procesul de invatare si rezultatele acestuia.

Cresa-Gradinita Busy Bees Academy beneficiaza de trei tipuri de programe in asa fel incat sa se preteze fiecarui parinte ocupat.

  • Program scurt: 8-13.30
  • Program prelungit: 8-18.30-cu posibilitate de extindere pana la ora 20.30 cu plata/ora
  • Program partial: minim doua zile /saptamana, cu plata pe zi

Ne gasiti in strada Maria Ghiculeasa, nr. 19 , intersectie cu Str Banu Scarlat  (avand ca punct de reper Parcul Circului (Bld Tei)

Telefon: 0727 789 768;  0725 672 497;

Internet: www.busybees.ro

Va asteptam cu drag sa va alaturati albinutetelor din Busy Bees.

[geo_mashup_map]